NOU CURS 2019-2020

Ja comença a partir del dilluns 17, el període d’inscripció per al curs vinent, en el que tindrem un programa d’activitats ben complet de conferències, sortides culturals, tallers, seminaris, etc.
Properament rebreu un comunicat amb els detalls i precisions per complimentar aquest senzill tràmit, de manera que ho tinguem tot a punt pel nou curs i retrobar-nos després de l’estiu.

CREU ROJA

El Sr. Antoni Aguilera, fins ara President de Creu Roja Catalunya, ha ofert a la Junta de l’Aula conèixer la seva seu central i també les activitats d’aquesta admirada institució.
Hem visitat àmpliament les seves instal·lacions i hem pogut conèixer les seves principals activitats, sempre lligades a la protecció i ajuda a les persones en situació vulnerable per moltes raons com: pobresa, catàstrofes, conflictes, gent gran i també immigrants desvalguts.
Per dur-ho a terme disposen d’un potent equip humà, però sobretot cal destacar l’esforç de mes de 14.000 voluntaris, que junt amb els milers i milers de socis, mostren així la seva generosa solidaritat. La seva presència constant i propera a tot el territori ens dóna a tots una gran seguretat i confiança.