L’AULA INFORMA
1 – BENVINGUDA ALS NOUS ASSOCIATS

Ahir dia 3 vam tenir la trobada ben interessant i entretinguda entre els membres de la Junta i els nous associats que s’han incorporat aquest any 2019.

Tots els membres de la Junta han informat de les tasques que realitzen a cada àrea per ajudar a tots a conèixer millor els continguts de l’Aula. Per tant, els nous associats estan ja integrats en el conjunt de socis i tenen la primera cita oficial a la conferència del proper dia 10 que a continuació expliquem.

2 – CONFERÈNCIA INAUGURAL AMB L´ALCALDESSA DE SANT CUGAT

Tindrà lloc el proper dijous dia 10, a les 17.30 h a la Sala d’actes del Trade Center. Tenim l’honor de que aquesta primera conferència vagi a càrrec de l’Alcaldessa de Sant Cugat, Il·lma. Sra. Mireia Ingla, i el tema que desenvoluparà serà:

– Habitatge i Energia: drets bàsics de la ciutadania en joc

Volem remarcar la importància del tema i també, el fet de que l’assistència dels socis de l’Aula sigui ben nombrosa ja que és la 1ª vegada que l’Alcaldessa assisteix a un acte de l’Aula i pensem, que seria una bona manera de correspondre a la seva atenció.

Salutacions

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Nota:

Hi ha dues entitats que ens han demanat us fem difusió d’activitats que estan organitzant i que potser poden ser del vostre interès. Us deixem l’enllaç per si voleu informar-vos-en:
http://www.escolafusio.santcugatentitats.net
http://www.llardavis.santcugatentitats.net

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.