L’AULA INFORMA

1 – ASSEMBLEA GENERAL DE L´AULA

El dimarts 29 vàrem tenir l’Assemblea General Ordinària de l’Associació segons l’ordre del dia enviat en dies passats a tots els socis.

S’aprovà el rendiment de comptes, el programa d’activitats realitzades el curs 2018/2019, el pressupost de 2019/2020 i la resta de punts previstos.

Per part de la Junta es va demanar la incorporació de socis voluntaris, per col·laborar en diverses tasques de l’Aula i, especialment, en el camp de Tresoreria / Comptabilitat.

2 – CONFERÈNCIA: SHAKESPEARE I EL CINEMA (2)
(ANC – dimarts 5 i dijous 7)

L’extraordinari conferenciant Sr. Albert Beorlegui, ja ens va mostrar la primera part d’aquest tema el curs passat. Ara i en la seva especialitat de periodista, crític i divulgador de la història del cinema, ens completarà la seva visió, de la integració de l’obra de l’insigne escriptor universal amb el cinema.

3 – GRUPS DE LECTURA

Abans de la conferència del dimarts 5 de novembre a les 16.30 h.,tindrem una sessió divulgativa i d’informació sobre aquest tema, que volem engegar durant el mes de Gener. La dirigirà la Sra. Sílvia Valls, dinamitzadora cultural, treballa a la UB.
Esperem que tots els interessats vinguin per conèixer de prop aquesta activitat.

4 – VISITA CULTURAL A GIRONA

Com ja hem informat, el proper dimecres dia 6 Novembre tindrem aquesta sortida que ens permetrà visitar el Museu d’Història i el Call Jueu.

Amb la conferència prèvia que la Sra. Sílvia Planas ens va oferir el dia 22, anem molt ben orientats i amb moltes ganes de conèixer més coses d’aquella època de la nostra història. De ben segur que serà una excel·lent sortida i amb un contingut extraordinari.

Bona Castanyada!!!

castanya.jpg

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.