1 – CONFERÈNCIA: LES SET CAIXES (ANC dimarts 12 i dijous 14)
Estarà amb nosaltres la gran escriptora DORY SONTHEIMER, que ha aconseguit en el seu primer llibre (i gran èxit), » LES 7 CAIXES» , traslladar un testimoni de fets reals de la seva família, a l’emoció del lector, de manera que et sents partícip de la història des del primer moment.
Per tant tenim una extraordinària oportunitat d’escoltar a l’autora i amb molt de gust recomanem vivament que no us la perdeu.

2 – TERTÚLIES: APROXIMACIÓ A LA PROTECCIÓ DE DADES I COM PROTEGIR LA NOSTRA PRIVACITAT (DIA 11 de 17.30 h A 18.45 h a la Seu de l’Aula).
La ponent és la Sra. CARME RICO, Directora de l’oficina de Protecció de dades de Creu Roja.
En els temps actuals on la seguretat de les nostres dades és amenaçada per tants i tants mitjans tecnològics, és important entendre els riscos, i des de la perspectiva particular què podem fer per protegir-nos.
(recordeu que cal inscripció prèvia)

3 – CURS TIC (TECNOLOGIA DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ. (dies 11 i 13 a la Seu de l’Aula)
En aquests cursos i de 9.30 h a 11 h., ens dedicarem a un tema que a molts de nosaltres ens provoca dificultats puntuals i diverses. Amb un enfocament eminentment pràctic treballarem: Dubtes que tinguis amb el funcionament i aplicacions del mòbil.
(recordeu que cal inscripció prèvia)

4 – FESTA DE LA TARDOR A SANT CUGAT
Aquest any l’Aula ha estat present en aquesta festa, participant en diverses activitats programades i també en la “paradeta” que la Taula de la Gent Gran ha desplegat a la Plaça Octavià. Per tant, hem contribuït a fer més visible i donar a conèixer la nostra activitat en favor de la Gent Gran de Sant Cugat.

5 – SORTIDA A GIRONA
El dia 6, un gran nombre de socis s’ha desplaçat a Girona per conèixer àmpliament EL CALL I EL MUSEU JUEU. Amb una bona informació a càrrec d’un equip de guies i l’afectuosa recepció de la Sra. Sílvia PLANAS, (conferenciant a l’Aula el passat 22 Octubre), hem fet una profunda immersió en aquella important etapa de la nostra història.
Cal tornar-hi més endavant per aprofundir en el magnífic contingut del MUSEU JUEU i la sempre atractiva visita a Girona. Us adjuntem una fotografia del Grup durant la visita.