1 – CONFERÈNCIA: ANTÒNIA VICENS. LA GRAN DAMA DE LES LLETRES CATALANES (per Joan Tres)
(ANC, dimarts 3 i dijous 5)

Aquesta serà una conferència doblement interessant, d’una part pel tema de la conferència que és l’obra d’Antònia Vicens i de l’altra, el propi conferenciant, en Joan Tres.

Antònia Vicens és una dona extraordinària, escriptora i poetessa de gran volada i a la que afortunadament se li ha reconegut la seva gran qualitat amb (entre altres guardons), la Creu de Sant Jordi, el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat, i el Premi Nacional de Poesia del Ministeri de Cultura.

D’ella i de la seva obra en parlarà un conferenciant ben conegut de l’Aula, en Joan Tres Arnal, Llicenciat en Psicologia i Doctor en Filologia Catalana. Gran expert en els escriptors i poetes catalans (segles XVI, XVII i XVIII), i altres, sobre els que l’hem llegit i escoltat en diverses conferències (Martí Pol, Gabriel Ferrater, etc.), però el seu saber arriba també a alguns àmbits històrics i a la vegada curiosos, ex: «Noms dels carrers de la Barcelona del segle XVIII».

En resum, és una gran oportunitat que tenim de seguir i aprofundir en la feina d’una gran autora com Antònia Vicens, mitjançant la guia experta i entenedora d’en Joan Tres, que és sempre garantia de rigor i coneixements.

NOTÍCIA DE DARRERA HORA:

Ens han promès un missatge audiovisual de la Sra. Antònia Vicens per projectar-lo a la conferència, pels socis de l’Aula.

Francament creiem que serà una conferencia ben especial.

2 – TERTÚLIA: EXPLIQUEM CONTES ALS MÉS PETITS. EXPLIQUEM UN CONTE DE NADAL
(Seu de l’Aula, dilluns 9 desembre)

Ens endinsem en una setmana amb ambient festiu i us volem recordar per avançat, que tindrem aquesta activitat molt adient per aquestes properes festes amb família i néts a atendre.

La ponent: Doctora Conxita Serra. Mestra parvulista i Logopeda que ens ajudarà a millorar els nostres recursos per aquesta tasca.

Recordeu que cal inscripció prèvia.