Avui donem cloenda al 1r. trimestre del curs 2019 – 2020, havent realitzat totes les activitats que ens havíem proposat. Un bon nombre de Conferències en matèries d’Art, Història, Medi Ambient, Societat, Música, Literatura, Ciències de la Vida. Han merescut una gran assistència de socis i també, una molt bona valoració dels temes i dels conferenciants.

La resta d’activitats, com el Seminari d’Història de la Música amb una gran acollida, les tres Tertúlies amb temes de gran interès i amb el format col·loquial i dialogant que permet aquest model de sessions, les jornades formatives en Tecnologia i els variats i interessants Viatges i Visites Culturals, han completat un programa molt valuós.

I ara, des de L’Aula Informa, farem una pausa per aquestes Festes i passem a preparar el 2n. Trimestre, que ja teniu a la mà amb el programa recentment enviat, que serà també molt engrescador i encara més complet.

El proper L’Aula Informa s’enviarà el 3 de gener, doncs les oficines a partir del dilluns 23 de desembre romandran tancades.

Bon Nadal i millor 2020 per a tothom!