Ja plenament entrats en les activitats del 2n trimestre, avui especialment en farem recordatoris importants, unes immediates i d’altres properes, que cal tenir ben presents:

1 – CONFÈRENCIA: ARMÈNIA
Sr. Xavier Moret. (ANC – dimarts 21 i dijous 23)

Quan tingueu l’oportunitat de visitar Armènia, cal pensar que és un país que ens situa prop de fets històrics al llarg de mil·lennis i que han estat transcendents a la història tant religiosa com política. És un país amb una mida manejable per un visitant (semblant a la nostra Galícia), i on són molts els llocs interessants a visitar.

Per conèixer millor tot el que cal d’aquest país, el nostre conferenciant és la persona ideal per la seva experiència personal i especialització en viatges. Xavier Moret és periodista, escriptor i viatger (per aquest ordre), i ha col·laborat amb National Geographic, El País, TV3, etc. És autor de diversos llibres i reportatges de viatges per tot el món i entre ells «La memòria del Ararat» que es el vehicle que utilitza per parlar d’Armènia.

Per tant, per conèixer bé aquest país, no ens podem perdre aquesta conferència.

2 – CURSOS TIC. TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I DE LA COMUINICACIÓ
Sr. Jurek Podlewski. (Seu de l’Aula – dies 20 i 22 gener)

Es treballarà sobre l’eina WHATSAPP i com aprofitar millor aquesta impressionant aplicació que és utilitzada per tots els usuaris de mòbil. Però ara, es tracta de donar un pas més per conèixer-la millor i aprofitar-la al màxim.

El curs serà impartit pel professor tant apreciat per tots, Sr. Jurek Podlewski. (Llicenciat en Matemàtiques i Informàtica per la Universitat de Gdansk, Polònia).

Recordeu que cal inscripció prèvia. Encara es disposa d’algunes places.

3 – GRUPS DE LECTURA
Sra. Sílvia Valls. (Seu de l’Aula – dilluns 27)

Comença aquesta nova activitat reclamada per molts socis de l’Aula i que es farà amb el llibre “COLOR DE LLET” / “COLOR DE LA LECHE” de la Nell Leyshon. Recordeu que si us cal, la Llibreria Alexandra té existències del llibre i farà una atenció als socis de l’Aula.

Recordeu que cal inscripció prèvia i tot i que el grup està fet, encara es pot disposar d’alguna plaça.

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.