Fet destacat d’aquesta setmana que acabem, ha estat la conferència d’en Xavier Moret sobre Armènia, que ha servit per escoltar la perspectiva d’un periodista – viatger. molt experimentat en aquell país que serà, junt amb Geòrgia, el destí del nostre viatge de fi de curs (8 a 16 Juny), El Gran Caucas. Una ullada general sobre els costums, aspectes històrics i el tarannà de la seva gent. Tot plegat, una aproximació molt interessant i ben documentada, per ajudar-nos a la preparació del nostre viatge.

1 – CONFÈRENCIA: LA RÀDIO, LA COMPANYA QUE SEMPRE HI ÉS.
Sr. Jofre Llombart (ANC – dimarts 28 i dijous 30)

El tema de la conferència ens porta a parlar d’un mitjà de comunicació que és el segon més antic i que ha tingut un gran procés d’evolució, amb canvis molt importants, tant en la tecnologia com en els continguts. Tota aquesta diversitat es resumeix en la frase molt utilitzada, «fer ràdio».

A l’Aula tenim molta satisfacció de rebre en Jofre Llombart, periodista i sots-director de RAC 1 i RAC 105. És nascut a Sant Cugat (ell sempre en presumeix), i té una llarga experiència professional, començant a Ràdio Sant Cugat, desprès a Catalunya Ràdio i ara, a RAC 1. També és professor associat de la UB.

Per tant, un gran professional per parlar-nos de la ràdio avui. No us perdeu aquesta conferència.

2 – GRUPS DE LECTURA
Sra. Silvia Valls (seu de l’Aula – dilluns 27)

Com ja tenim anunciat, reprenem l’activitat de Grups de Lectura amb el llibre «Color de Llet”, de Nell Leyshon. Aquesta activitat tindrà una sessió cada mes.

Cal inscripció prèvia

3 – VISITA GUIADA A CASA VICENS (Antoni Gaudí)
Dimecres 29

És una gran oportunitat poder visitar la que és, potser, l’obra més particular d’en Gaudí i que, afortunadament, ara podem gaudir, ja que va estar molts anys fora de l’abast del públic.

L’acollida entre els associats de l’Aula ha estat de molt interès i hem exhaurit les places disponibles en dos grups.

Us recordem l’adreça: c/ Carolinas 20, a 5 minuts de l’estació de Gràcia dels FGC.