Aquesta setmana un nombrós grup de membres de l’Aula hem fet una visita molt interessant a la Casa Vicens d’Antoni Gaudí, que és el primer edifici que va crear. Una visita ben còmoda de fer amb els FGC fins l’estació de Gràcia i un passeig de 5 minuts fins el lloc de la Casa Vicens. Amb la visita i les informacions ens van fer més entenedores tant la feina i geni d’en Gaudí, com els antecedents històrics de la finca i l’entorn del barri.

1 – CONFERÈNCIA: L´ART SENSE QUÍMICA?
Sra. Marta Simón Esteve. (ANC – dimarts 4 i dijous 6)

El títol ens fixa un punt de vista que sembla allunyat entre la ciència i l’art, però cal pensar en com crear avui una obra plàstica sense les tècniques i materials desenvolupats per la ciència. Així ja es veu que la llunyania es canvia per una gran proximitat entre les dues.

La nostra conferenciant és Llicenciada en Ciències Químiques per la UB i Màster en Didàctica de Ciències Experimentals. És experta en Formació i ha publicat llibres de text per Batxillerat, tot fent divulgació de la ciència. Tot plegat un enfocament ben nou que segur ens obrirà perspectives noves de la relació entre ciència i art.

2 – SEMINARI SOBRE XINA: EL MÓN XINÈS VIST DES DE QUATRE ANGLES.
Doctora Dolors Folch Fornesa. (ANC dies 4, 11, 18 i 25 de febrer)

Heu rebut informació sobre aquest seminari que continua la línia dels que anem organitzant des de l’Aula, amb temes d’interès pels socis i amb ponents de primer nivell com la Dra. Folch. Estem molt orgullosos de poder oferir als socis i a la nostra ciutat un seminari com aquest.

Queden algunes places tant per tot el seminari, com per jornades soles.

3 – TERTÚLIA: ELS DRETS AL FINAL DE LA VIDA, EN EL MOMENT ACTUAL
Dra. Glòria Cantarell. (Seu de l’Aula – 10 de febrer)

El títol ens situa davant d’un tema que cal mirar amb tota la seva amplitud i copsar les implicacions que porten les diverses situacions a les que podem tenir de fer front. Creiem que ens pot ajudar a tots conèixer de mans d’una experta com la Dra. Cantarell, (Metgessa de cures pal·liatives i Membre de l’Associació Dret a Morir Dignament), experiències viscudes que ens ajudaran a pensar millor en l’orientació de les nostres visions particulars.

Recordeu que cal inscripció prèvia.

Salutacions

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.