Apreciats membres de l’Aula:

Una setmana més de confinament i algunes notícies que porten una mica de llum. És un fet que els menuts ja poden sortir a passeig i ja també es parla arreu, de plans de desconfinament, dintre dels que sembla que ens inclouran a la Gent Gran.

En l’espès escenari que tenim, és bo fixar-se en aquestes espurnes que almenys, aporten alguna senyal positiva.

1 – TEXT PUBLICAT AL TOT, AVUI 30 D’ABRIL

L’AULA CONFINADA
Estem confinats i esperem contribuir a acabar amb els greus efectes que la pandèmia provoca en la vida, la salut de les persones i les alteracions econòmiques i laborals que hi són afegides.
A l’Aula ens ha provocat parar totes les activitats a partir de mig març i també que pogués arrancar el nou programa d’activitats previst després de Setmana Santa. Era molta la feina i ganes amb que l’havíem preparat pels mesos d´abril i maig. També estava dissenyat un magnífic Acte de Cloenda del curs, amb una idea musical nova i atractiva. Tot ha quedat paralitzat.
La nostra preocupació ara, és aconseguir que l’Aula es mantingui parada però viva i que el recompte de danys sigui suportable fins que puguem tornar a sortir d’aquesta llarga aturada. Fàcil no serà, però estem compromesos a tirar-ho endavant, per tots el membres de l’Aula i pels ciutadans de Sant Cugat, especialment la Gent Gran.
Fem passos per preparar un nou programa d’activitats adaptat a la situació i calendari quan sigui conegut. Resistirem per tornar!

2 – SOCIS PROTECTORS DE L’AULA

Com sabeu, tenim un grup d’establiments comercials de Sant Cugat que ajuden econòmicament a l’Aula i fan possible que les nostres activitats mantinguin un nombre important d’actes amb un elevat nivell de qualitat.

Properament us parlarem de la problemàtica (coneguda per altra banda), que pateixen aquests socis protectors / comerços. Avui volem destacar que alguns d’ells tenen un servei a domicili que us animem a utilitzar, especialment en les condicions que estem passant:

FRUITES CASANOVAS (Mercat Torreblanca)
Telf.: 936752356
LLIBRERIA ALEXANDRIA (c/ Villá, 10)
Telf.: 936753201
TEA SHOP (c/ Major 32)
Telf.: 606848739 i 664458725

Per si us fa servei.

Salutacions
Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.