Apreciats membres de l´Aula:

Segueixen passant els dies del confinament i a la vegada, el nostre entorn es comença a moure, S’obren portes i activitats en un camí llarg i difícil, per arribar a la tant desitjada normalitat.

Avui, us assabentem d’alguns temes d’interès pel futur de les nostres activitats:

1 – TEXT PUBLICAT AL TOT, AVUI 8 DE MAIG

TERTÚLIES DE L’AULA
Dilluns 27 d’abril hauríem fet la nostra primera tertúlia de l’últim trimestre del curs. Havíem de parlar d’“Art-teràpia, inspirar-se per crear”, a càrrec de Cristina Ruiz, Art-terapeuta de l’equip de cuidadors de la Fundació La Caixa.
L’objectiu de la sessió és proporcionar recursos per enfortir-nos emocionalment, en aquest cas a partir de l’Art. Amb aquest equip, el primer trimestre vàrem fer una sessió sobre “L’amor que queda, parlem del dol” que va provocar un gran interès, molta participació dels tertulians i molt bona valoració.
Amb el que estem vivint a causa del Covid 19, la gent gran ens sentim encara més vulnerables dins d’una societat que ens està mostrant la vulnerabilitat de les persones i la fragilitat de la societat i les institucions.
No podem fer aquesta sessió, però si que ens hem compromès que serà una de les properes tertúlies, quan puguem emprendre l’activitat de l’Aula.
Pensem que seguim necessitant més que mai aquest ambient de comunicació i de contrast d’opinió que trobem a les tertúlies.

2 – PREPARACIÓ D´ACTIVITATS ON – LINE

Dies enrere us informàvem d’alguns avenços pel curs vinent i que volíem estar preparats, tant si podíem desenvolupar les nostres activitats en la forma habitual, bé a l’Arxiu o bé al Trade Center, però que també volíem tenir l’alternativa d’una eina tecnològica, que ens permeti emetre les activitats en format on-line per a tots el socis.

Per tant, us informem que estarà disponible un sistema accessible per qualsevol aparell dels que disposeu: ordinador, tauleta o mòbil, des del que podreu “assistir” a les activitats que ho permetin des del vostre lloc de residència. Per preparar-vos només cal que us descarregueu l´aplicació ZOOM al vostre dispositiu fent els següents passos: 1) accés a GOOGLE, 2) buscar: https://zoom.us, 3) descarregar l´aplicació (és gratuïta per vosaltres).
Si teniu dificultats, preguem ens envieu un e-mail a l´adreça: aulesantcugat@gmail.com, amb un telèfon per contactar amb vosaltres i ajudar, si cal.

Primera prova:
Per fer una prova de funcionament, us proposarem una data en els propers dies, farem una primera connexió per tenir informació de la qualitat de l’accés en temps real d’un nombre important de socis.

Sessió informativa:
Superada la primera prova, farem desprès una sessió informativa en la que el President de l’Aula, Llibori Casadellà i altres membres de la Junta, us informaran a tots els socis, de la situació actual i properes expectatives de l’Aula pel nou curs 2020-2021.

Us anirem informant amb tot detall d’aquestes dues sessions properes (dia i hora), i mentrestant és important que us descarregueu l’aplicació per garantir que podrem fer aquestes dues sessions pràctiques, amb el major nombre possible de socis que hi puguin participar.

Atentament,
Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.