Apreciats membres de l’Aula:

Dia a dia anem superant les etapes que oficialment ens porten al compliment del curs amb la fi al mes de juny i que hem cobert força bé, excepte la prohibició d’activitats que, finalment ens van confinar a tots.
Però l’activitat interna de l’Aula no ha parat perquè hi ha moltes facetes que no es poden deixar de complimentar. Els membres de la Junta que s’ocupen dels temes pressupostaris i econòmics, dels aspectes fiscals i tot un seguit de fets administratius i tècnics relacionats amb les administracions i proveïdors, no es poden deixar de fer. Per altra banda, la preparació del nou curs i els programes d’activitats, també han merescut l’atenció i treball del grup que molt encertadament ho porta.

Tot plegat, es tracta d’arribar a l’estiu amb la feina ben preparada perquè encara que per una banda estem acabant el curs, és ben cert que sense adonar-nos-en, estarem a punt pel primer trimestre al setembre-octubre.

Encara que no és la finalitat d’aquest informatiu, per una vegada si que voldríem posar en valor la dedicació i compromís del grup de persones que sempre ho vetllen per tots, però que en les circumstàncies especials de l’any ha estat molt més difícil. Molt bona feina!!!

1 – TEXT PUBLICAT AL TOT, AVUI 26 DE JUNY

M’INSCRIURÉ A L’AULA

Aquesta setmana hem obert el període d’inscripció de socis pel curs 2020-2021 i com sempre, amb una bona acollida dels nous membres, especialment interessats en algunes de les diverses activitats que ja estan preparades per engegar desprès de l’estiu.

Ens interessa molt escoltar quines són les raons dels nous socis per venir i participar en els programes de l’Aula i giren, en molts casos, en la compartida opinió que els importa molt el fet “d’anar sumant anys i assolir saviesa”.

Tot i que és igual per a tots el fer-se gran, són diferents les formes de conduir-ho i pensem que el millor, és fer-ho activament i ésser part viva del col·lectiu social. Aquesta actitud és molt estimulant perquè ampliar i actualitzar els coneixements i la formació, ens ajudarà a millorar la nostra autonomia i qualitat de vida. És una fase en la que volem fer conviure la cura de la nostra salut física amb una activa vida cultural i social que és una eina de salut de primera categoria.

A l’Aula us facilitarem que aquest objectiu sigui més a l’abast.
Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.