1 – L’AULA NECESSITA TOTS ELS SOCIS

Estem en un moment transcendent i és per això que ho destaquem amb un títol ben clar i transparent per donar-hi rellevància. Fa uns dies hem començat el període de renovació dels títols de soci i per tant, del pagament de les quotes del curs 2020 – 2021, i tots hi estem convocats perquè hem de pensar, com podem ajudar millor.

Sabeu per la informació que hem anat enviant, que tot està preparat perquè el nou curs es reprengui després de l’estiu i per tant, podrem fer les coses com sempre, tot i que ens adaptarem a les normes vigents en cada moment. Tindrem el programa de l’Aula i tots podrem gaudir de les activitats programades a partir d’octubre.

Però també és cert, que algú pot tenir incerteses en aquest moment i que li facin ajornar la decisió a l’hora de fer el pagament de la quota, i és en aquest cas que us volem demanar, que precisament ara, i si ens permeteu, en un gest de confiança, puguem fer un pas endavant i fer costat més que mai, ja que per viure «L’AULA NECESSITA TOTS ELS SOCIS”.

2 – ARTICLE PUBLICAT AL TOT SANT CUGAT AVUI, 3 JULIOL

SOM VALORATS?
Es parla més de la Gent Gran en variats aspectes. Els recents episodis ens han posat a l’aparador i el més sorollós és, el que toca al tractament sanitari de les residències, que ja ha pres volada política molt evident, però també hi ha iniciatives que es preocupen de la gent del nostre grup d’edat. L’Aula és part de la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat i aportem idees com a “especialistes” en la matèria.
Però aquests fets, neixen d’una societat que de vegades, mostra una valoració dels vells, amb força desatenció, i accepta una invisibilitat que tapa amb nous elements lingüístics (gent gran, 3ª edat, etc.), una forta diferència d’avui vers la valoració que històricament tenien els vells, amb un respecte que avui ha decaigut. S’ha establert una distància física i moral que ens hauria de fer pensar com valora i qualifica la societat una part dels seus membres quan ja han superat un sostre d’anys.
A Europa, més del 6% de la gent té més de 80 anys i cal tornar a valorar la vellesa i aprendre a protegir-la més activament.

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.