Benvolguts membres de l’Aula:

Seguim avançant en els temes més importants i crítics de cara al començament del nou curs i per tenir-ho tot a punt, quan arribin les dates habituals.

Alguns socis ens han fet arribar preguntes sobre el desenvolupament previst de les nostres activitats. La idea de l’Aula és, que farem com sempre les activitats de forma presencial i ajustant l’assistència a l’aforament disponible en aquells moments. Ens consta que tant l’ANC com el Trade Center, estan treballant per concretar-ho i pensem que en les properes setmanes tindrem ja el detall de quines són les seves previsions d’espais.

Com ja us hem avançat en anteriors comunicats, tenim previst que les conferències (és l’activitat amb major nombre d’assistents), tindran la doble opció de seguir-les presencialment i també a distància, per mitjà de la plataforma ZOOM. (online per ordinador, tauleta o mòbil).

Tenim encara un marge de temps per acabar de polir tots els detalls i us anirem informant puntualment.

1 – PROGRAMACIÓ DEL 1er. TRIMESTRE CURS 2020 – 2021

Més endavant tenim previst enviar a tots els socis, el fulletó amb la programació detallada d’activitats. Però per facilitar un avançament de la informació, trobareu que ja l’hem penjada a la web de l’Aula i per tant, podeu mirar el calendari i activitats preparades, que com sempre, volem que mantinguin un alt nivell de qualitat i donin resposta el màxim possible, als gustos i interessos de tots.

D’avançada cal que ja us reserveu la primera de les dates d’inici: 8 d’octubre.

2 – TEXT PUBLICAT AL TOT AVUI , 10 DE JULIOL

CANVIAR COSTUMS

El que fa poc temps era prohibit per les restriccions de no poder sortir i trobar gent, ara és una de les coses que més ens costa, com saludar sense tocar-se? Aquest gest sempre ha estat una costum natural que hem après des de petits i que amb diferents formes de contacte físic, tenim a la nostra cultura, tot i que sabem no és igual en altres indrets del món.
Però ara, amb la por al contagi, quan ja sortir al carrer ho decidim nosaltres mateix i ens atrevim a recuperar relacions amb proximitat física (amb mascareta), caldrà decidir-se per adoptar alguna de les noves formalitats que semblen arrelar entre la gent. El fer “colze amb colze” és una de les que prenen avantatge dintre dels canvis.
Ara, la imatge de veure als joves fent grans abraçades (encara) quan es troben, ens produeix una inconscient i també preocupada reacció. Ja veiem el diferent tractament de la salutació que fem als familiars i néts, vers als amics i coneguts. Cal pensar que nomes fa 4 mesos que va començar tot. Segur que canviar serà molt difícil?

SALUTACIÓ COLZE

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.