Benvolguts membres de l’AULA:

Tot plegat una mica amoïnats per les noticies que, amb la seva repetició, ens recorden la importància de cuidar-nos i continuar sent molt curosos amb la prevenció, i tenir present la seguretat pròpia i dels demès.

Per això estem preparant el nou curs amb l’atenció que cal per poder fer les activitats de l’Aula amb les garanties necessàries. Com us avançàvem, en les properes setmanes esperem tenir ajustat el tema espais físics d’ANC i Trade Center amb l’aforament, per poder gestionar l’assistència presencial.
Pel que fa a la plataforma ZOOM per poder transmetre les conferències online, properament us parlarem dels detalls.

Us anirem informant.

1 – TEXT PUBLICAT AL TOT, AVUI 17 JULIOL

NOU CURS 2020-2021

Ja tenim preparades les més de 35 activitats, en diferents temàtiques, del primer trimestre: conferències, tertúlies, seminaris, sessions formatives en TIC, grup de lectura, visites i viatges culturals, etc. Us invitem a compartir el nou curs, el vintè.
Tres dels conferenciants seran: Dolors Folch Fornesa, Degana de la Facultat d’Humanitats de la UPF, l’escriptor Joan Tres, Doctor en Filologia Catalana, i la Doctora en Biologia de Dexeus Dona, Montserrat Boada Palà.
Continuen les inscripcions del curs 2020-21 a la nostra oficina o per telèfon. També trobareu àmplia informació visitant la nostra web.
L’Aula d’Extensió Universitària tutelada per la Universitat Autònoma, és una associació sense ànim de lucre, oberta a totes les persones majors de 55 anys amb interès per nous coneixements. “Fer-se gran no és més que el resultat de madurar, comprendre i assolir saviesa”.
Esperem sempre la participació activa, tant dels socis que ja en són, com de totes aquelles persones que vulguin incorporar-se al nostre projecte sociocultural.
tertúlia

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.