Apreciats membres de l’Aula:

Aquest dies són plens, altra vegada, de noticies que ens neguitegen per la situació dels rebrots i les conseqüents mesures que les autoritats imposen per veure de frenar-ho. Alguns socis de l’Aula que viuen a poblacions properes a Sant Cugat però inclosos a l’Àrea Metropolitana que està afectada, ens transmeten el seu missatge de fer molta atenció a la prevenció. Poc importa que es situïn imatges de focus causants del que passa i qui en té més culpa, el que és rellevant és la realitat i fer el possible per canviar-la.

Pel moment, Sant Cugat i entorn proper ens quedem fora i per tant, ens hem d’esforçar per nosaltres, però també per influir en el nostre entorn de família i amics, a complir curosament les normes per evitar el contagi.

També ens fem ressò de les accions que l’Ajuntament i altres Administracions fan per impulsar la vida econòmica i el nostre comerç local, que nosaltres recolzem perquè puguin reprendre els seus negocis en aquesta difícil etapa.

1 – TEXT PUBLICAT AL TOT, AVUI 24 JULIOL

SI US PLAU – PER FAVOR
Amb molta preocupació veiem com es van donant, en alguns llocs, passes enrere dels avenços que havíem fet, per anar recuperant els costums de la nostra vida. La reacció immediata que et surt és una profunda queixa: ¿Què és el que no hem après? ¿per què ens passa això?
La Gent Gran som un grup, que dit ras i curt, no podem perdre temps i si tornem al confinament passat, deixarem altra vegada els contactes familiars i d’amics que no volem perdre de nou. Ja prou car hem pagat, en molts sentits, el fet de ser grans perquè ara haguem de tornar a patir (com tothom), les conseqüències de la lleugeresa i frivolitat dels que es pensen que són intocables per la pandèmia i als que sembla no importar massa col·laborar a transmetre i escampar-ho amb els prejudicis ja coneguts.
Tots aquests mesos d’experiència i les terribles estadístiques, haurien d’haver servit perquè l’enteniment individual es posi a nivell del problema, i que tots actuem amb la prudència i saviesa que cal. Tant de bo que encara es pugui doblegar a temps!!!

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.