Apreciats membres de l’Aula:

Avui dia 31, s’acaba el mes de juliol, i per tant, us informem de l’aturada que farem durant el mes d’agost per vacances d’estiu. La nostra oficina romandrà tancada fins el 31 d’agost i tornarem a estar operatius el dia 1 de setembre. També aquest butlletí informatiu L’AULA INFORMA, descansarà fins la primera setmana de setembre. En tot cas, la revista TOT Sant Cugat, tindrà dues edicions els dies 7 i 28 d’agost, on l’Aula serà present amb els articles a l’espai “Entitats”.

Com ja us hem informat en altres moments, ho tenim tot ben preparat pel començament del programa d’activitats del 1r. trimestre del curs 2020-2021, i que serà una conferència al Trade Center, el dijous 8 d’octubre. Trobareu més informació del programa d’activitats a la nostra web.

Al llarg de setembre, quan reprenguem novament el contacte, us anirem informant dels detalls pràctics pel desenvolupament de les diferents activitats programades.

Us desitgem un bon mes d’agost per vosaltres i les vostres famílies.

1 – TEXT PUBLICAT AL TOT, AVUI 31 JULIOL

NOU CURS 2020 – 2021

Després d’uns mesos de confinament a causa del Covid-19, ara ens trobem en la fase de represa. Estem en la confiança que malgrat algunes mesures sanitàries restrictives, a la tardor podrem dur a terme les nostres activitats habituals.
Ja tenim preparades les més de 35 activitats del 1r. trimestre 20-21 i bona part dels dos següents, amb una programació molt variada, amb una àmplia temàtica i de bona qualitat. Us invitem doncs, a compartir junts el nou curs, el vintè de la vida de l’Aula.
Amb la mateixa il·lusió de sempre, esperem comptar amb la participació activa, tant dels socis que ja en són, com especialment de totes aquelles persones que vulguin incorporar-se al nostre projecte sociocultural, avalat cada curs amb prop de 400 socis.
L’Aula d’Extensió Universitària tutelada per la Universitat Autònoma de Barcelona, és una associació privada, adreçada i oberta a totes les persones majors de 55 anys amb interès per a nous coneixements i amistats. “Fer-se gran no és més que el resultat de madurar, comprendre i assolir saviesa”.

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.