Benvolguts membres de l’Aula:

Per fi tornem a ser presents i comencem la marxa per reprendre les activitats del curs 2020-2021 i retrobar-nos desprès d’un període d’aturada obligada.

Ja mirem tots el dia 8 d’octubre que serà la primera conferència. Això ens anima molt perquè l’Aula es mostra compromesa i amb la determinació de seguir oferint a tots els socis, noves oportunitats per continuar activament en el nostre reforç cultural i social.

Les properes setmanes us informarem amb detall de les mesures de prevenció a complir i també dels mitjans de seguiment i operativa de les activitats a realitzar. Alguns socis ens heu fet arribat preguntes sobre la matèria i esperem donar en breu les respostes adients. Farem el que calgui per dur a terme el programa amb seguretat i anar recuperant tots la confiança.

Pot servir una animosa frase d’Edmund Burke que ens ha arribat aquest estiu i que té a veure amb la perseverança i esforç que cal aplicar avui: “No desespereu mai i cas de desesperar-vos, seguir treballant”. Només hi cal afegir “que així sigui”.

1 – ARTICLE PUBLICAT AL TOT, AVUI 4 DE SETEMBRE

AC – DC
Els que tenim propera la música rock de la nostra joventut (ai!), sabem que aquest és un veterà grup australià que encara roda alguna gira. Doncs fa pocs dies algú amb enginy posava aquest nom a l’etapa que vivim “abans del Coronavirus i després del Coronavirus” amb idea de força i resistència.
Tots fem previsions de com serà aquesta fase DC, però hi ha elements inestables i per tant difícil de preveure. La nostra Aula, vam fer una magnifica sortida d’òpera al Liceu (La Clemenza de Tito), admirant la formidable màquina musical que ara s’esforcen per adaptar a la nova situació. El seu director fa esment dels quatre grans episodis que han superat al llarg dels més de 180 anys de vida: dos incendis, un atemptat i la pandèmia. Ara també en sortiran.
La vida de l’Aula és més jove (19 anys) i ara treballem junt amb la ciutat per fer l’adaptació a la nova etapa i estem segurs que amb tots els socis, institucions i entitats protectores, passarem a la fase D.C.
El proper dia 8 d’octubre iniciem les noves activitats. Us hi esperem

Nota: Si llegiu l’original publicat al TOT, hi trobareu una errada. La primera conferència serà el dijous 8 d’octubre i no el 9 com figura. Disculpeu.

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.