Apreciats membres de l’Aula:

Avui posem l’accent en un sentiment que per sobre de les dificultats i preocupacions del moment, és present a la feina que realitza l’equip de col·laboradors de l’Aula quan comença un curs ple d’incerteses. Parlem de determinació i compromís junt a una reacció positiva de tots, per fer el que calgui i superar el tràngol actual.
Rebem molts missatges de socis, que tot i tenir dubtes i tots fem per superar, han expressat el seu recolzament a l’Aula de dues maneres molt clares: una material, renovant l’aportació econòmica pel curs 2020 – 2021 i l’altra, fent arribar l’escalf i suport per aconseguir que l’Aula segueixi fent la seva tasca social i cultural per tothom.
A tots els que heu decidit seguir ajudant l’Aula: moltes gràcies. La suma de les moltes decisions individuals a favor, faran possible tirar endavant.

A les Entitats i Administracions Públiques que ens donen suport i ajuda per seguir.
Al socis numeraris i protectors individuals que volen l’Aula viva i atractiva en les seves activitats.
Als socis d’honor (Empreses) i socis protectors corporatius (Comerç i Serveis), que no deixen d’aportar el seu ajut econòmic amb una actitud social admirable.

Comencem el nou curs amb la força que ens dóna sentir que no estem sols per continuar la nostra tasca i per activar i dinamitzar a tots els que formem part de la Gent Gran. Permeteu que siguem repetitius altra vegada: Moltes gràcies a tots !!

1 – ARTICLE PUBLICAT AL TOT, AVUI 10 DE SETEMBRE

CIVILITAT

Rebem d’una sòcia de l’Aula algunes reflexions i enuigs pels comportaments cívics que estant posant en risc greu el control dels contagis de la pandèmia, que fan dir a les Autoritats de Salut, la necessitat de decisions que poden tornar a canviar la nostra vida social i familiar, igual que al març i abril que ja crèiem no tornarien.
És clar que no cal ser sociòleg i observar a Sant Cugat algunes persones amb edats, inclús adultes, que estan al supermercat, al comerç i al carrer, fent vida de grup, com si no passes res. És ben cert que hi ha un grup més destacat on hi trobem molts joves que pensen que la mort no els arribarà ni tampoc el contagi de la pandèmia. Potser tampoc es senten responsables d’encomanar el mal a la seva família, tot fent de transmissors.
Potser si que aquesta sòcia té raó quan es queixa de la poca civilitat que observa a la nostra ciutat que també es reflecteix en la reacció davant de la pandèmia. Hem de millorar el nostre sentit cívic per aprendre a ser socialment respectuosos i cuidar el bé comú. Tot va lligat.

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.