Benvolguts membres de l’Aula:

Ja disposeu de la comunicació del President, junt amb les informacions necessàries per començar les activitats del 1r. trimestre del curs 2020-2021. També heu rebut el tríptic informatiu amb el detall de la programació d’activitats, que us permetrà organitzar l’agenda per les properes setmanes.

Cal remarcar el fet ben nou, per molts de nosaltres, que és accedir a la plataforma Zoom, com a eina alternativa pel seguiment on-line de les conferències, quan l’assistència presencial estigui limitada per l’aforament autoritzat. Trobareu al comunicat del President, unes dades informatives per descarregar inicialment l’aplicació. Pels dubtes que pugueu tenir podreu fer consultes a l’Aula els dies que allà s’indiquen.

També rebreu la propera setmana, via correu electrònic, l’avís per fer una proba en temps real de la connexió i que us permetrà tenir confiança amb aquesta eina. És important que puguem arribar tots ben preparats a la conferència que inaugura el curs el proper dia 8 d’octubre.

1 – ARTICLE PUBLICAT AL TOT, AVUI 25 SETEMBRE

COMENCEM
En les darreres reunions de l’Aula, quan ultimàvem els detalls per iniciar el nou curs, tot mirant enrere, ens recordàvem del mes de març quan semblava difícil que el nou curs pogués començar, com sempre, el mes d’octubre. Doncs be, ja hi som! Segur que trobarem dificultats a resoldre, però seguim.
El proper dia 8 d’octubre tindrem la 1ª conferencia a càrrec de la Dra. Dolors Folch, Doctora en Història i Creu de Sant Jordi, i encetarem el programa del primer trimestre d’activitats de l’Aula, on hi ha previstes moltes i valuoses conferències, tertúlies, un important seminari de música, cursos TIC, grup de lectura, etc.
Ens veiem obligats a reduir l’aforament presencial, però tenim disponible l’opció de poder seguir les conferències on-line. Hem buscat alguns nous llocs més amplis per superar la limitació d’espai de la pròpia Seu de l’Aula i naturalment, hem adoptat les mesures de prevenció necessàries per a la seguretat de tots.
Per tant, amb molta satisfacció, l’Aula dóna el pas endavant per engegar el nou curs, i amb molta cura per a tots.

Salutacions cordials,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.