Benvolguts membres de l’Aula:

Un pas important el que ahir vam donar. La primera conferència del curs 2020-2021 a càrrec de la Dra. Dolors Folch Fornesa, Degana de la UPF i Creu de Sant Jordi, que va parlar dels viatges de Marco Polo a la Xina. Es van comprovar els preparatius per disposar d’un aforament, assistir presencialment i a la vegada una connexió pel seguiment telemàtic, que van aprofitar un important nombre de socis.

Destaquem la deferència de l’Alcaldessa Sra. Ingla vers l’Aula, per inaugurar oficialment el curs, i també donar-nos suport i encoratjar-nos a seguir el nostre programa d’activitats en els propers mesos, tot i les restriccions existents.

Volem agrair l’assistència de molts socis presencials, perquè tothom ha col·laborat en l’exigent procés de requeriments: inscripció, control de temperatura, hidrogel, mascareta, registre d’assistència, respectar els espais, etc. En fi que, es va produir tot ben ordenadament. Per part dels socis que ho van seguir en línia, ens han comentat que es va veure i sentir prou bé.

Per tant, superat el primer esglaó, seguim i us recordem algunes dades importants a tenir en compte per la vostra agenda del mes d’octubre:

– Propera conferència (cal inscripció): 13 octubre (Trade Center)
– Tertúlia (1ª del trimestre) (cal inscripció): 19 octubre Casa de Cultura
– Seminari Història de la Música (cal inscripció): 27 octubre (Casal Torreblanca)

Respecte al Seminari, ja heu rebut en els passats dies, informació àmplia per millor coneixement.

1 – CONFERÈNCIA CICLE D’ART ROMÀNIC (I) Dra. ANNA ORRIOLS ALSINA
Dimarts 13 d’octubre al Trade Center a les 17.30 h.
La ponent és Doctora d’Història d’Art Medieval. Departament d’Art i Musicologia de la UAB.
Recordeu que la podreu seguir presencialment amb inscripció prèvia o a través de la plataforma en línia ZOOM.

2 – ARTICLE PUBLICAT AL TOT AVUI 9 D´OCTUBRE
NORMALITAT
Quan llegiu aquestes ratlles, l’Aula ja haurà començat el nou curs i el seu programa d’activitats previst per aquest 1r. trimestre del curs 2020-2021. Ja podem dir que ens en sortirem!!!
Tots els que amb el seu esforç ho han fet possible, després d’uns mesos tant difícils, tenen la satisfacció de la feina ben feta i també, el poder mostrar als membres de l’Aula i a Sant Cugat, que estem a punt per fer realitat de nou, el seguiment actiu de les nostres activitats.
Com a novetats, tindrem nous espais a Sant Cugat per fer activitats, ens adaptem als requeriments sanitaris i disposarem d’una plataforma tecnològica en línia per seguir les conferències a distància quan l’assistència presencial no sigui possible.
Pel que fa als viatges i sortides culturals, estem pendents de la situació sanitària, perquè tant bon punt puguem, tornarem a reprendre aquesta activitat tant ben valorada per tots i que ens dóna moltes satisfaccions com a grup.
En resum, aquest és el primer pas per començar a deixar enrere aquest malson i tornar a ser nosaltres mateixos.

TRADE CENTER

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.