Benvolguts membres de l’Aula:

Avancem amb el programa d’activitats i ja en les tres conferències fetes hem pogut practicar els progressos informàtics pràctics, que han permès que molts socis hagin seguit l’activitat a la plataforma ZOOM. Hem rebut comentaris satisfactoris i en molts casos d’alegria per haver donat el “pas tecnològic”. Des de l’Aula hem ajudat tot el que hem pogut als que més ho necessitaven. Per tant, siguem positius i voluntariosos per aprofitar totes les opcions de participar en les activitats (sigui presencial o en línia).

Per facilitar el seguiment i preparació de la vostra agenda, us detallem l’avançament d’activitats pels propers 15 dies. És clar que tal i com està la situació sanitària, si es produeix alguna alteració per noves mesures restrictives us informarem d’immediat:

29-10-20 CONFERÈNCIA (exclusivament en línia) dijous 17.30 h.

02-11-20 GRUP DE LECTURA (cal inscripció prèvia) dilluns 17.30 h. Sala pendent de confirmar

03-11-20 SEMINARI HISTORIA DE LA MÚSICA (cal inscripció prèvia) dimarts 10.30 h. Casal Torreblanca

05-11-20 CONFERÈNCIA (presencial i en línia) dijous 17.30 h. Trade Center

ASSEMBLEA GENERAL (presencial i en línia) dijous 19.00 h. Trade Center

(en les dues sessions presencials, cal inscripció prèvia)

Us ampliem la informació de les activitats més properes:

1 – CONFERÈNCIA: LA REPRODUCCIÓ HUMANA. COM SERÀ EN EL FUTUR?
Dra. MONTSERRAT BOADA PALÀ
Dijous 29 d’octubre 17.30 h. exclusivament en línia

Tenim un tema de gran interès i font de profunds i intensos debats que ens serà presentat per una reputada especialista, Cap de Biologia de Medicina de Reproducció a Dexeus Dona i amb una molt ampla trajectòria internacional. Destaquem el seu lideratge en un projecte mèdic amb la NASA, entre molts altres.

2 – SEMINARI: HISTÒRIA DE LA MÚSICA. L’ESCLAT MUSICAL DE L’EUROPA DEL NOU-CENTS.
Sr. XAVIER CHAVARRIA

Recordem que és la continuació del Cicle Romàntic. Heu rebut recent informació en detall sobre aquest seminari, que comença el proper 3 de novembre i que té una durada de 5 jornades.
Cal inscripció prèvia. Queden disponibles algunes places.

3 – GRUP DE LECTURA.
Sra. SÍLVIA VALLS

Recordeu que aquesta activitat començarà el proper dilluns 2 de novembre i s’estendrà en diverses jornades fins a fi de curs. En passats dies us vam enviar informació en detall.
Tot i que és un grup que pretenem sigui reduït per afavorir una millor comunicació i seguiment, encara es disposa d’algunes places. Us recordem que cal inscripció prèvia.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.