Benvolguts membres de l’Aula:

Continuem dins de les restriccions totals fixades per les activitats d’ordre cultural, que porta conseqüències importants per a la realització de les activitats de l’Aula, ja que no ens permet disposar de cap dels espais que teníem acordat utilitzar. Tampoc ens és permesa l’assistència presencial. És una llàstima, però per sort, ens queda l’eina de la plataforma ZOOM per seguir desenvolupant una part de les activitats previstes, inclosa l’Assemblea General Ordinària que ahir vàrem celebrar.

Com sempre, us fem un avançament de les activitats dels propers 15 dies, per la preparació de la vostra agenda:

Dimarts 10 novembre CONFERÈNCIA 17.30 h. en línia

Dilluns 16 novembre TERTÚLIA 17.30 h. ajornada. Es reprogramarà

Dijous 19 novembre CONFERÈNCIA 17.30 h. en línia

Us recordem que les dues conferències es gravaran i estaran disponibles (10 dies), pels socis que ho desitgin.

I ara us informem de les activitats més properes:

1 – CONFERÈNCIA: LA QUINTA DEL BIBERÓ – Sra. ASSUMPTA MONTELLÀ
Dimarts 10 novembre, en línea per Zomm a les 17.30 h.

Us recomanem aquesta interessant conferència sobre un important tema que, ens ajudarà a mirar amb més informació, quin era l’entorn històric i circumstàncies de la mobilització militar d’aquells joves, en un tema sovint envoltat d’opinions marcades pels posicionaments polítics. De ben segur que la Sra. Montellà, ens ajudarà a entendre millor aquest capítol tant recordat per tots i que per alguns de nosaltres, és part de la memòria familiar propera.

2 – ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L’AULA

Ahir al vespre vam assistir a la nostra Assemblea anyal en format en línia, que va ser seguida per un bon nombre de socis. Volem destacar sobre aquest tema, l’esforç i confiança de molts socis que ens han fet arribar el seu vot delegat, cosa que facilita formalment acomplir aquest important pas a la vida de l’Aula.

Per una millor informació de tots, us recordem que podeu recollir a l’oficina de l’Aula, un exemplar de la Memòria, ja enviada recentment en PDF, per disposar del detall informatiu del curs 2019-2020 en suport físic.

3 – SERVEI A L’OFICINA DE L’AULA

Les recomanacions sanitàries recomanen utilitzar el més possible les eines de teletreball i per tal de col·laborar en aquesta finalitat, us informem dels següents canvis:

En principi i fins el proper dia 13 de novembre, prioritzarem el servei per telèfon i correu electrònic en base a l’horari actual de 10 h a 13 h, i per tant, l’oficina restarà sense servei presencial. Però per atendre els casos de socis que requereixen de servei presencial, els informem que els dimecres de 10 h a 13 h l’oficina serà oberta i activa.

Seguirem pendents de les normes que s’aprovin a partir del 13 novembre i us mantindrem informats.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.