Benvolguts membres de l’Aula:

Segueix el mateix nivell de restricció per les activitats culturals i per tant, no disposem encara dels espais per poder recuperar l’opció presencial per a les nostres activitats, tot i que una part d’elles, com conferències i grup de lectura, les podem tirar endavant en línia, per mitjà de la plataforma ZOOM.

Us avancem com sempre, la previsió d’activitats pels propers 15 dies i preparar la vostra agenda:

Dijous 19 novembre CONFERÈNCIA 17.30 h en línia

Dimarts 24 novembre CONFERÈNCIA 17.30 h en línia

Dilluns 30 novembre GRUP DE LECTURA 17.30 h en línia

I ara, les activitats més properes

1 – CONFERÈNCIA: LA LLEGENDA D’ARGA. TOT NOVEL·LANT LA PREHISTÒRIA – Sr. XAVIER ESCURA DALMAU
Dijous 19 novembre, en línia per ZOOM a les 17.30 h.

Serà un veritable viatge en el temps de la mà d’un historiador que és també escriptor, havent publicat sobre aquest tema un llibre recentment i que per tant, ens garanteix que “mirarem als ulls” dels nostres avantpassats de 400.000 anys. És una etapa poc coneguda, cosa que fa encara més interessant aquesta conferència. No us la perdeu.

La conferència serà gravada i a disposició dels socis en els següents 10 dies.

2 – SERVEI A L’OFICINA DE L’AULA

La propera setmana i fins el dia 20, continuem fent el servei per telèfon i e-mail, i amb un dia presencial (dimecres 18), pels socis que ho necessiten.

Pendents de les normes sanitàries, us mantindrem informats dels canvis que hi puguin haver.

3 – FELICITACIÓ ALS SOCIS DE L’AULA

Ja hem assistit a 6 conferències i també la jornada inicial del Grup de Lectura, amb format «en línia» que avui tenim, la plataforma ZOOM. Cada jornada que passa, hem superat l’anterior en el nombre de socis assistents i la seguretat i confiança de tots, ha guanyat la por de l’inici que teníem els que som principiants i ja podem dir que «ens n’estem sortint».

Un nombre destacat de socis han demanat ajuda a l’Aula per adaptar l’aplicació als seus dispositius i alguns, fins i tot, han vingut amb el seu ordinador per fer-ho. La nostra companya Roser Fernàndez, (moltes gràcies), ens ha ajudat molt, a tots els que som poc destres encara.

També us hem de dir, que els conferenciants han quedat sorpresos de la voluntat activa de tants socis que segueixen les conferències en línia, i ens han demanat fer-vos arribar a tots, la seva felicitació i ànim per la vostra vitalitat i tarannà positiu, a seguir endavant tot i que la situació és ben difícil. (Amb molt de gust complim l’encàrrec).

Aquí hi va bé un dels missatges de l’Aula: guanyar coneixements no té límit ni edat.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.