Benvolguts membres de l’Aula:
Quin goig començar a parlar de canvis positius en les restriccions sanitàries i de passes d’obertura del sector cultural, on les activitats de l’aula hi estem vinculats. Ara no sabem encara els detalls i calendari per apropar-nos de nou a disposar dels espais presencials, i per tant, reprendre algunes de les activitats ajornades, tot disposant de l’opció presencial, junt amb la fórmula en línia. Esperem poder informar-vos en breu.

Avui per tant, hem de parlar del que tenim amb certesa i pel proper període de 15 dies per adaptar la vostra agenda. En el supòsit de canvis, us informarem.

Dimarts 24 novembre CONFERÈNCIA (17,30 h.) en línia
Dilluns 30 novembre GRUP DE LECTURA (17,30 h.) en línia
Dijous 3 desembre CONFERÈNCIA (17,30 h.) en línia

1 – CONFERÈNCIA: L’ART DE RAFAEL I ELS TAPISSOS DE LA CAPELLA SIXTINA.
Dra. CAROLINA CAMAÑES
Dimarts 24 novembre, en línia per Zoom a les 17.30 h.

Oportunitat extraordinària d’escoltar la Dra. Camañes, que ens parlarà dels tapissos de la Capella Sixtina. Aquest any 2020 que es compleixen 500 anys de la mort de Rafael, els seus tapissos van tornar a ser exhibits durant pocs dies al lloc pel que van ser dissenyats. Serà molt interessant seguir-ho amb la visió i mestratge de la Dra. Camañes.
La conferència serà gravada i a disposició dels socis en els següents 10 dies.

2 – GRUP DE LECTURA.
Sra. SÍLVIA VALLS
Dilluns 30 novembre, 17.30 h. en línia
En aquesta jornada el llibre triat és: ESTIMADA VIDA (en català), d’Alice Munro. MI QUERIDA VIDA (castellà). Gran escriptora canadenca amb una trajectòria extensa i una producció literària molt reconeguda, tant al seu país, com a la resta del món. L’Any 2013 va ser honrada amb el Premi Nobel de Literatura.

3 – SERVEI A L’OFICINA DE L’AULA
La propera setmana i fins el dia 27, continuarem fent el servei per telèfon i e-mail, i amb un dia presencial (dimecres 25), pels socis que ho necessiten. Horari 10 a 13 h.
Pendents de les normes sanitàries, us mantindrem informats dels canvis que hi puguin haver.

Atentament,
Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.