Benvolguts membres de l’Aula:

Hem anat avançant setmana rere setmana, fins al que properament serà el tancament de les activitats del 1er. trimestre, i per tant, en l’avançament que sempre fem dels propers 15 dies, hi trobareu la darrera conferència abans de les «vacances» de Nadal. En aquest cas i amb l’ajut del Trade Center, (que agraïm sincerament), tindrem una sessió mixta: presencial i en línia, complint tots els requeriments de prevenció. Ho detallarem la propera setmana.

Com sempre i per la vostra agenda dels propers 15 dies, cal recordar:

Dijous 10 desembre CONFERÈNCIA 17.30 h. en línia

Dilluns 14 desembre GRUP DE LECTURA 17.30 h en línia

Dimarts 15 desembre CONFERÈNCIA 17.30h. presencial i en línia

I ara les activitats més properes:

1 – CONFERÈNCIA: CICLE D’HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA. LA CIÈNCIA ES PENSA QUE HO SAP TOT. DE DESCARTES A PLANK.
Sr. JOSEP LLADÓ. Llicenciat en Química.

Ha estat un cicle complet i molt interessant, on el Sr. Lladó ens ha fet avançar des dels inicis de la ciència com a tal, fins ara, que ens portarà a etapes més recents.

El Sr. Josep Lladó, amb la seva amplíssima experiència científica i també la seva proximitat a modernes tècniques d’informàtica i matemàtiques, el fan un conferenciant molt ben integrat en aquesta matèria. Com en les anteriors conferències del cicle, ens ajudarà a entendre millor aquest camp.

Recordem que també estarà a disposició dels socis que ho requereixin, la gravació d’aquesta conferència els propers 10 dies.

2 – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOLIDARI “CONFINATS”, DE JOSEP Mª VALLÈS.
Dimecres, 16 de desembre a les 19 h. en línia. Plataforma ZOOM. MARATÓ DE TV3.

Per a l’Aula, és doble la satisfacció de participar en aquest acte que anunciem. D’una part, animar també a tots els socis, per seguir la presentació d’aquest llibre on els drets d’autor són cedits en favor de la MARATÓ d’aquest any.

Però per altra banda, els 99 articles que recull el llibre són de gent diversa, amb notorietat i de posicions ben diferents. És molt valuós per l’Aula que en Josep Mª Vallès, que és soci de la nostra Entitat, i que durant molts anys com a Director del TOT Sant Cugat ens va donar tot el suport, que sempre li hem agraït.

Per tant és una causa solidària amb la MARATÓ, i us animem a participar en la presentació (en línia ZOOM), i amb el link d’accés que us enviarem en els propers dies. …I després, cal comprar el llibre. Gràcies a tots.

Atentament,
Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.