Benvolguts membres de l’Aula:

La propera és una setmana especial perquè clourem el programa d’aquest primer trimestre del Curs 2020-2021 i tenim dues activitats: d’una part la conferència del dimarts dia 15 i el dilluns 14, la jornada del Grup de Lectura.
Volem destacar que aquesta propera conferència del dia 15, es podrà seguir en format mixta, és dir, en la modalitat presencial (Trade Center), i també via plataforma ZOOM, en línia, pels que ho prefereixin. És una qüestió destacable que puguem triar, altra vegada, com ho volem fer. Creiem que és una petita senyal positiva que desitgem sincerament es vagi consolidant en les properes setmanes.

Per tant detallem les activitats properes:
1 – CONFERÈNCIA: BEETHOVEN, LA FORÇA DE LA LLIBERTAT. 250è ANIVERSARI DEL NAIXEMENT.
Sr. XAVIER CHAVARRIA: Musicòleg i crític musical.
Dimarts 15 a les 17.30 h. presencial al Trade Center i en línia plataforma ZOOM

Els que estimem la música, tenim novament l’oportunitat d’escoltar el Sr. Xavier Chavarria, que en les seves intervencions ens ha fet viure amb emoció, aspectes i detalls de la música i dels compositors, que transmeten una visió profunda que apropa a l’univers que el compositor va integrar en cada tema.

Per augmentar l’interès de la conferència, el tema ens centra en el més gran compositor i del que estem celebrant el 250è aniversari. És molt important i per això recomanem aprofitar aquesta oportunitat.

Recordeu per si us cal, que la conferència serà gravada i estarà disponible durant 10 dies..

També us recordem que els assistents presencials han de fer la preinscripció a l’Aula, i recordar els requeriments sanitaris que ahir es van remetre a tots per e-mail.

2 – GRUP DE LECTURA.
SRA. SÍLVIA VALLS: Professora i coordinadora
Dilluns 14 a les 17.30 h. en línia plataforma ZOOM.
Aquesta jornada, el llibre triat és EL CAMÍ QUE PORTA A LA CIUTAT (català), EL CAMINO QUE VA A LA CIUDAD (castellà), de Natàlia Ginzburg. És una de les primeres obres d’aquesta autora, que va tenir una intensa vida en el món cultural, però també un fort compromís polític. Una excel·lent obra i autora per cloure aquesta activitat del primer trimestre.

2 – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOLIDARI “CONFINATS”, DE JOSEP Mª VALLÈS.
Dimecres, 16 de desembre a les 19 h. en línia. Plataforma ZOOM. MARATÓ DE TV3.
Per a l’Aula, és doble la satisfacció de participar en aquest acte que anunciem. D’una part, animar també a tots els socis, per seguir la presentació d’aquest llibre on els drets d’autor són cedits en favor de la MARATÓ d’aquest any.

Però per altra banda, els 99 articles que recull el llibre són de gent diversa, amb notorietat i de posicions ben diferents. És molt valuós per l’Aula que en Josep Mª Vallès, que és soci de la nostra Entitat, i que durant molts anys com a Director del TOT Sant Cugat ens va donar tot el suport, que sempre li hem agraït.

Per tant és una causa solidària amb la MARATÓ, i us animem a participar en la presentació (en línia ZOOM), i amb el link d’accés que us enviarem en els propers dies. …I després, cal comprar el llibre. Gràcies a tots.

Atentament,
Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.