GRUPS DE LECTURA 2019-01-29T23:29:20+00:00

Project Description

GRUPS DE LECTURA – 2n TRIMESTRE CURS 2018-19

Tertúlia i debat a l’entorn d’un llibre
A cada sessió, la coordinadora facilitarà una fitxa del llibre a llegir, amb notes biogràfiques de l’autor, bibliografia i context, a més d’enllaços per poder aprofundir en l’obra: es comenta la lectura d’un text breu. Les sessions son d’una hora.
La coordinadora del grup situarà l’obra en el seu context i parlarà de l’autor i l’època. Després intervindran tots els assistents per aportar els seus comentaris o respondre a les preguntes de la coordinadora que dinamitza el grup.
l’orientació d’aquest grup de lectura es basa més en els aspectes formals i literaris de les obres que en les anècdotes del contingut, tot i que les opinions sobre els temes que tractin les novel.les (de tipus social, moral, etc.) també són benvingudes. Es buscarà que tothom pugui expressar el seu parer.
PROFESSORA I COORDINADORA: Dra. Susanna Camps Perarnau, Doctora en Traducció i Estudis Interculturals, llicenciada en Filologia Hispànica (Literatura).

Cal inscripcció prèvia per l’activitat, a la seu de l’Associació. OBERT A LA CIUTADANIA.

QUOTA PER CURS: socis 30€ / no socis 40€

DATES I HORARI DE LES SESSIONS:
De 11.30 h a 12.30 h
5 sessions: 14 i 28 de Febrer – 14 i 28 de Març i 11 d’Abril 2019

Lectures:
La primera serà:
“La neta del senyor Linh” Philippe Claudel. Altres autors suggerits seguidament: Truman Capote, Carson McCullers, Jaume Cabré, Elisabeth Strout.