Project Description

Sant Cugat del Vallès, 13 de març de 2020

Benvolguts/des,

Un altre any, un nou curs (el 2019-2020) està arribant a l’última etapa del seu recorregut.

Durant nou setmanes del 3r trimestre s’han previst realitzar, amb la participació de rellevants ponents, una vintena d’activitats, vàries d’elles en doble sessió, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall en el programa-tríptic, que se us ha remès i que trobareu en l’apartat Agenda d’aquesta web.

Conferències de primer nivell, cinefórum, tertúlies, sessions formatives en TIC, trobades del grup de lectura i visites i viatges culturals, ben especialment el “viatge de fi de curs” (al Gran Caucas: ARMÈNIA & GEÒRGIA), així com un esplèndid Acte de cloenda.

Aquestes són les activitats programades curosament amb esforç i treball, però a data d’avui el nostre país (i el món) viu unes excepcionals circumstàncies a causa de la pandèmia del corona-virus.

Això ja ens ha obligat a cancel.lar totes les nostres activitats almenys durant els pròxims 15 dies. Seguirem informant-vos a mesura que les Autoritats competents donin noves instruccions i mesures a acomplir.

Per tant i respecte a les activitats previstes en principi per al 3r trimestre, darrer del curs 19/20, ja us anirem informant a mesura que calgui.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre agraïment per haver-nos recolzat i participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs, els uns treballant a fons, d’altres col·laborant-hi, i la gran majoria participant en les moltes i diverses activitats. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials,

Llibori Casadellà, President

Sant Cugat de Vallès, 15 de desembre de 2019

Benvolguts, benvolgudes,

En el programa del segon trimestre del curs 2019-20 es presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, ben actuals, que s’han preparat. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant les enquestes i les regulars avaluacions realitzades.

Hi ha previst, doncs, un total de vint-i-vuit activitats, bastantes d’elles amb doble o vàries sessions. Conferències de primer nivell, seminaris, tertúlies, sessions formatives en TIC, grups de lectura, visites i viatges culturals. Tanmateix volem destacar-ne quatre fites rellevants:

a) Seminari sobre història: El món xinès vist des de quatre angles. Quatre sessions matinals durant el mes de febrer, impartides per la Dra. Dolors Folch Fornesa, Degana de la Facultat d’Humanitats – UPF.

b) Òpera al Liceu: La clemenza di Tito, de W.A. Mozart, dc 19 de febrer.

c) Per setè any, Seminari sobre el piano. Sis sessions (al març i a l’abril) organitzades, conjuntament, amb l’aportació extraordinària del 66è Concurs Internacional de Música Maria Canals.

d) Escapada de tres dies (dj 26 a ds 28 de març) a Màlaga “ni te la imaginas”. Museus (Picasso, Thyssen, Centre Pompidou, …) de la ciutat, concert i excursió als poblets blancs.

Reiterar-vos, novament, que tots els membres de les Comissions de Conferències i de Programes, de la Junta i jo mateix, restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Us desitgem que gaudiu d’un bon Nadal prop de família i amics, i que l’any 2020 s’enceti amb la ferma esperança d’un país i d’un món millor per a tothom.

Ben cordialment,

Llibori Casadellà, president