Project Description

Sant Cugat del Vallès, 15 de Setembre 2020

Benvolguts/benvolgudes,

Tot i la complexitat social i les limitacions imposades per la pandèmia del Covid-19, la nostra voluntat, manifestada també per molts socis, és la de mantenir la nostra Aula en peu i activa. Ens retrobem, doncs, per iniciar un nou curs, el vintè: us en donem la benvinguda i us animem a participar-hi.

En aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa, se us presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, previstes per a aquest primer trimestre del curs 2020-21, que hem preparat malgrat les dificultoses circumstàncies i que de nou esperem esdevinguin del vostre interès.

Certament, la realització o no de les activitats, així com aquestes es podran dur a terme, està condicionat a les restriccions, aforaments (limitats) i mesures sanitàries vigents en la data de cada activitat.

Per això, us adjuntem dues circulars amb les “instruccions” inicialment a seguir:

· Assistència presencial, Activitats Curs 2020-2021.

· Seguiment de conferències en línia: plataforma ZOOM.

A ben segur, a mesura que passin les setmanes, canviaran les circumstàncies sanitàries externes: caldrà, doncs, anar adaptant-s’hi. Això comportarà la readequació progressiva dels protocols i procediments interns, aprofitant per millorar-los, si és el cas, i d’acord amb l’experiència real.

Per això, volem insistir que estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant i que regularment visiteu la nostra web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram, per a un seguiment àgil i continuat de la marxa de la nostra entitat, especialment en l’actual etapa tant complexa.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis, antics o recent incorporats, que sou el veritable sentit de l’Aula. Ben especialment a tots els qui ens heu encoratjat per seguir endavant, possibilitant donar consistència i continuïtat al projecte i al camí traçat des de fa dinou anys. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem, malgrat les restriccions, a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Amb el desig que gaudiu amb la màxima plenitud possible de les activitats del nou curs 2020-2021, us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, molt cordialment,

Llibori Casadellà

President

Sant Cugat del Vallès, 5 de Juny de 2020

Benvolguts/des,

Un any més, ens plau adreçar-vos aquest escrit per convocar-vos per al proper curs 2020-2021.

Tot i les previsibles limitacions, de les que ara desconeixem el seu abast, estem convençuts que comptarem de nou amb la vostra participació activa i amb la mateixa il·lusió de sempre, per nodrir-nos de nous coneixements i experiències, alhora que acreixentem la convivència i consolidem amistats.

El procés de renovació / inscripció és semblant als dels cursos anteriors, però més àgil. En breu rebreu un segon comunicat exposant-vos el detall d’aquest procés.

En les actuals circumstàncies excepcionals, l’aportació econòmica dels socis, que sou el veritable sentit de l’Aula, possibilita donar consistència i continuïtat al projecte i al camí traçat des de fa dinou anys. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis. Ben especialment a tots els qui ens han ofert el seu suport per continuar endavant i, sobretot, als que han participat activament, en major o menor grau, en la preparació i el desenvolupament de les nostres activitats.

Amb el desig que gaudiu del millor estiu possible i puguem, amb renovat entusiasme i embranzida, retrobar-nos de nou a primers d’octubre, rebeu una cordial salutació de part meva i de la Junta Directiva.

Llibori Casadellà

President

Sant Cugat del Vallés, 8 d’Abril 2020

Benvolgudes, benvolguts,

Amb aquesta nova circular, donem continuïtat a les remeses durant el mes de març, en les que us reiteràvem la forçosa suspensió de totes les nostres activitats fins que les circumstàncies de la pandèmia ho permetessin.

Malauradament la dura situació d’emergència i confinament a casa, es va allargant una i altra vegada, amb especial incidència en el nostre col·lectiu.

Ahir a la tarda vam celebrar reunió de Junta per video-conferència. La nostra estimació és que malauradament no es podran realitzar cap de les activitats previstes pel 3r trirm.19/20, tampoc l’Acte de cloenda al TA ni el Viatge de fi de curs (Armènia & Geòrgia).

Com és preceptiu, l’oficina de l’Aula seguirà tancada fins a nou avís. No obstant, si voleu comunicar-vos amb nosaltres, feu-ho per correu electrònic (a la següent adreça: aulesantcugat@gmail.com ).

Esperem posar-nos de nou en contacte amb vosaltres en uns quinze dies.

És el nostre desig que ningú de vosaltres, ni dels vostres familiars i amics, es contamini del coronavirus. Cuideu-vos, quedeu-vos a casa !
Ben cordialment,

La Junta,
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.:93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat

Sant Cugat del Vallès, 13 de març de 2020

Benvolguts/des,

Un altre any, un nou curs (el 2019-2020) està arribant a l’última etapa del seu recorregut.

Durant nou setmanes del 3r trimestre s’han previst realitzar, amb la participació de rellevants ponents, una vintena d’activitats, vàries d’elles en doble sessió, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall en el programa-tríptic, que se us ha remès i que trobareu en l’apartat Agenda d’aquesta web.

Conferències de primer nivell, cinefórum, tertúlies, sessions formatives en TIC, trobades del grup de lectura i visites i viatges culturals, ben especialment el “viatge de fi de curs” (al Gran Caucas: ARMÈNIA & GEÒRGIA), així com un esplèndid Acte de cloenda.

Aquestes són les activitats programades curosament amb esforç i treball, però a data d’avui el nostre país (i el món) viu unes excepcionals circumstàncies a causa de la pandèmia del corona-virus.

Això ja ens ha obligat a cancel.lar totes les nostres activitats almenys durant els pròxims 15 dies. Seguirem informant-vos a mesura que les Autoritats competents donin noves instruccions i mesures a acomplir.

Per tant i respecte a les activitats previstes en principi per al 3r trimestre, darrer del curs 19/20, ja us anirem informant a mesura que calgui.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre agraïment per haver-nos recolzat i participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs, els uns treballant a fons, d’altres col·laborant-hi, i la gran majoria participant en les moltes i diverses activitats. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials,

Llibori Casadellà, President