Project Description

Sant Cugat del Vallès, 5 de Juny de 2021

Benvolguts, benvolgudes,

Un any més, ens plau adreçar-vos aquest escrit per convocar-vos per al proper curs 2021-2022.

Estem convençuts que comptarem de nou amb la vostra participació activa i amb la mateixa il·lusió de sempre, per nodrir-nos de nous coneixements i experiències, alhora que acreixentem la convivència i consolidem amistats.

Per la nostra part, estem treballant per oferir-vos altra vegada un nou curs digne i enriquidor, amb una programació molt variada i de bona qualitat. El nostre enfocament és de realitzar les activitats presencials i alhora en línia.

Aquest any 2021 l’Aula compleix vint anys !. Per això el passat 27 de maig l’Acte de cloenda del curs 20-21 fou una Taula rodona en la que vam fer memòria del devenir de l’Aula des de la seva constitució.

Tanmateix, tenim previst celebrar els 20 anys de la nostra Associació amb un acte commemoratiu ben solemne, més festiu, a finals de novembre’21 al Teatre Auditori, en la confiança que aleshores, les circumstàncies sanitàries ens ho permetran.

En les actuals circumstàncies excepcionals, l’aportació econòmica dels socis, que sou el veritable sentit de l’Aula, possibilita donar consistència i continuïtat al projecte i al camí traçat des de fa vint anys. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

El procés de renovació / inscripció és semblant als dels cursos anteriors, però més àgil

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis. Ben especialment a tots els qui ens han ofert el seu suport per continuar endavant i, sobretot, als que han participat activament, en major o menor grau, en la preparació i el desenvolupament de les nostres activitats.

Amb el desig que gaudiu del millor estiu possible i puguem, amb renovat entusiasme i embranzida, retrobar-nos de nou a primers d’octubre, rebeu una cordial salutació de part meva i de la Junta Directiva.

Llibori Casadellà
President

Sant Cugat del Vallès, 19 de Març de 2021

Benvolgudes, benvolguts,

El curs 2020-2021 està arribant a l’última etapa del seu recorregut. Malgrat les limitacions imposades per la pandèmia de la COVID-19, la nostra voluntat continua sent la de mantenir la nostra Aula en peu i activa, com també ens heu manifestat molts socis. Per això, durant els dos primers trimestres hem dut a terme totes aquelles activitats que han estat possibles, ni que fos només en línia.

Durant les vuit setmanes del 3r trimestre s’han previst realitzar una quinzena d’activitats, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall en aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa.

Aquest any 2021 l’Aula compleix vint anys ! Per això, hem previst cloure aquest curs amb un acte ben especial: una Taula rodona, al Trade Center, dijous 27.05.21, en la que farem memòria del devenir de l’Aula des de la seva constitució.

Pensàvem en un acte commemoratiu més solemne, més festiu, però que posposem al 1r trimestre del curs 2021-22, en la confiança que, llavors, les circumstàncies sanitàries ens ho permeteran.

Volem insistir que estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant, sobretot al setmanal “L’Aula informa”, i que regularment visiteu la nostra web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram. Cal un seguiment continuat i al dia de la marxa de la nostra entitat, especialment en l’actual etapa canviant i complexa.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació la més activa possible en la nostra Associació. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre agraïment per haver-nos recolzat i participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials, amb el desig que tinguem un bon estiu que sigui el portal d’una tardor amb nova normalitat social,

Llibori Casadellà, President

Sant Cugat del Vallés, 15 de desembre de 2020

Benvolguts / benvolgudes,

Tot i la complexitat social i les limitacions imposades per la pandèmia del Covid-19, la nostra voluntat és la de mantenir la nostra Aula en peu i activa, com també ens heu manifestat molts socis. Per això, durant el primer trimestre hem dut a terme aquelles activitats que han estat possibles, ni que fos només en línia.

En aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa, se us presenta el ventall d’activitats, en diferents àmbits i temàtiques, previstes per a aquest segon trimestre del curs 2020-21, que hem preparat malgrat les dificultoses circumstàncies i que de nou esperem esdevinguin del vostre interès.

Certament, la realització o no de les activitats, així com aquestes es podran dur a terme, està condicionat a les restriccions, aforaments (limitats) i normes vigents en la data de cada activitat. A ben segur, a mesura que passin les setmanes, canviaran les circumstàncies sanitàries externes: caldrà, doncs, anar adaptant-s’hi.

Per això, volem insistir que estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant, sobretot al setmanal “L’Aula informa”, i que regularment visiteu aquesta web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram. Cal un seguiment continuat i al dia de la marxa de la nostra entitat, especialment en l’actual etapa tant complexa.

Un sincer agraïment envers tots els socis, que sou el veritable sentit de l’Aula. Ben especialment a tots els qui ens heu encoratjat per seguir endavant.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació la més activa possible en la nostra Associació. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Us desitgem que, malgrat les restriccions, tingueu un bon Nadal i que l’any 2021 s’enceti amb la ferma esperança d’un món millor per a tothom.

Us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, ben cordialment,

Llibori Casadellà
President