Project Description

Sant Cugat del Vallés, 15 de desembre de 2020

Benvolguts / benvolgudes,

Tot i la complexitat social i les limitacions imposades per la pandèmia del Covid-19, la nostra voluntat és la de mantenir la nostra Aula en peu i activa, com també ens heu manifestat molts socis. Per això, durant el primer trimestre hem dut a terme aquelles activitats que han estat possibles, ni que fos només en línia.

En aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa, se us presenta el ventall d’activitats, en diferents àmbits i temàtiques, previstes per a aquest segon trimestre del curs 2020-21, que hem preparat malgrat les dificultoses circumstàncies i que de nou esperem esdevinguin del vostre interès.

Certament, la realització o no de les activitats, així com aquestes es podran dur a terme, està condicionat a les restriccions, aforaments (limitats) i normes vigents en la data de cada activitat. A ben segur, a mesura que passin les setmanes, canviaran les circumstàncies sanitàries externes: caldrà, doncs, anar adaptant-s’hi.

Per això, volem insistir que estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant, sobretot al setmanal “L’Aula informa”, i que regularment visiteu aquesta web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram. Cal un seguiment continuat i al dia de la marxa de la nostra entitat, especialment en l’actual etapa tant complexa.

Un sincer agraïment envers tots els socis, que sou el veritable sentit de l’Aula. Ben especialment a tots els qui ens heu encoratjat per seguir endavant.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació la més activa possible en la nostra Associació. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Us desitgem que, malgrat les restriccions, tingueu un bon Nadal i que l’any 2021 s’enceti amb la ferma esperança d’un món millor per a tothom.

Us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, ben cordialment,

Llibori Casadellà
President

Sant Cugat del Vallès, 15 de Setembre 2020

Benvolguts/benvolgudes,

Tot i la complexitat social i les limitacions imposades per la pandèmia del Covid-19, la nostra voluntat, manifestada també per molts socis, és la de mantenir la nostra Aula en peu i activa. Ens retrobem, doncs, per iniciar un nou curs, el vintè: us en donem la benvinguda i us animem a participar-hi.

En aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa, se us presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, previstes per a aquest primer trimestre del curs 2020-21, que hem preparat malgrat les dificultoses circumstàncies i que de nou esperem esdevinguin del vostre interès.

Certament, la realització o no de les activitats, així com aquestes es podran dur a terme, està condicionat a les restriccions, aforaments (limitats) i mesures sanitàries vigents en la data de cada activitat.

Per això, us adjuntem dues circulars amb les “instruccions” inicialment a seguir:

· Assistència presencial, Activitats Curs 2020-2021.

· Seguiment de conferències en línia: plataforma ZOOM.

A ben segur, a mesura que passin les setmanes, canviaran les circumstàncies sanitàries externes: caldrà, doncs, anar adaptant-s’hi. Això comportarà la readequació progressiva dels protocols i procediments interns, aprofitant per millorar-los, si és el cas, i d’acord amb l’experiència real.

Per això, volem insistir que estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant i que regularment visiteu la nostra web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram, per a un seguiment àgil i continuat de la marxa de la nostra entitat, especialment en l’actual etapa tant complexa.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis, antics o recent incorporats, que sou el veritable sentit de l’Aula. Ben especialment a tots els qui ens heu encoratjat per seguir endavant, possibilitant donar consistència i continuïtat al projecte i al camí traçat des de fa dinou anys. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem, malgrat les restriccions, a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Amb el desig que gaudiu amb la màxima plenitud possible de les activitats del nou curs 2020-2021, us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, molt cordialment,

Llibori Casadellà

President

Sant Cugat del Vallès, 5 de Juny de 2020

Benvolguts/des,

Un any més, ens plau adreçar-vos aquest escrit per convocar-vos per al proper curs 2020-2021.

Tot i les previsibles limitacions, de les que ara desconeixem el seu abast, estem convençuts que comptarem de nou amb la vostra participació activa i amb la mateixa il·lusió de sempre, per nodrir-nos de nous coneixements i experiències, alhora que acreixentem la convivència i consolidem amistats.

El procés de renovació / inscripció és semblant als dels cursos anteriors, però més àgil. En breu rebreu un segon comunicat exposant-vos el detall d’aquest procés.

En les actuals circumstàncies excepcionals, l’aportació econòmica dels socis, que sou el veritable sentit de l’Aula, possibilita donar consistència i continuïtat al projecte i al camí traçat des de fa dinou anys. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis. Ben especialment a tots els qui ens han ofert el seu suport per continuar endavant i, sobretot, als que han participat activament, en major o menor grau, en la preparació i el desenvolupament de les nostres activitats.

Amb el desig que gaudiu del millor estiu possible i puguem, amb renovat entusiasme i embranzida, retrobar-nos de nou a primers d’octubre, rebeu una cordial salutació de part meva i de la Junta Directiva.

Llibori Casadellà

President