MISSATGE DEL PRESIDENT 2018-05-02T16:06:28+00:00

Project Description

Sant Cugat del Vallès, 5 de març de 2018

Benvolguts/des,

Un cop més, un nou curs (2017-2018) està arribant a l’última etapa del seu recorregut. El dimarts 3 i el dijous 5 d’abril, s’obrirà el 3r trimestre a l’Arxiu Nacional de Catalunya, amb una interessant conferència que ens impartirà la Doctora en filologia semítica Maria Josep Estanyol, amb el tema “Manuscrits de la mar Morta o Rotlles de Qumram”.

Durant deu setmanes es realitzaran, amb la participació de rellevants personalitats, una vintena d’activitats, vàries d’elles en doble sessió, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall tant en el programa-tríptic que s’ha editat, com en els altres apartats d’aquesta mateixa web.

Hi ha tres activitats en els que us preguem poseu especial atenció. Les exposem per ordre cronològic:

Dimecres 4 d’abril al Trade Center, a les 17:30 h, Vivències de l’actor Sr. Carles Canut, que serà entrevistat pel crític teatral santcugatenc Sr. Eduard Jener.

Dilluns 16 d’abril al Trade Center, a les 17:30 h: projecció de la pel·lícula “Her” (2013), una reflexió sobre com les noves tecnologies supleixen emocions, escrita i dirigida per Spike Jonze i protagonitzada per Joaquin Phoenix. Una nova sessió de Cinefòrum, presentada i conduïda pel Sr. Albert Beorlegui.

Dilluns 4 de juny al Teatre-Auditori, a les 20.30 h, acte de cloenda del curs 2017-18. En aquesta ocasió comptarem amb l’ Ensemble de saxòfons del Conservatori del Liceu, dirigits pel Sr. Albert Julià. Una conferència musicada i alhora una actuació de gran nivell artístic.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre més profund agraïment per haver participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs, els uns treballant a fons, d’altres col·laborant-hi, i la gran majoria participant en les moltes i diverses activitats. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials,

Llibori Casadellà, President

Sant Cugat del Vallès, 1 de desembre de 2017

Benvolguts, benvolgudes,
Amb mesurat però il·lusionant entusiasme, us informem del programa del segon trimestre del curs 2017-2018.

Hi ha programades nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, preparades per a aquest segon trimestre. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant les enquestes i les regulars avaluacions realitzades.

S’han previst, doncs, un total de vint-i-tres activitats, algunes d’elles amb doble vàriessessions. Conferències de primer nivell, seminaris, tertúlies, sessions formatives en TIC (apunteu-vos-hi), visites i viatges culturals. Tanmateix volem destacar-ne tres fites rellevants:
a) Seminari d’ Història: Dissidents i perseguits a l’Edat Mitjana. Quatre sessions matinals durant el mes de febrer, impartides pels professors Dr. Manuel Forcano, Dra. Dolors Bramon, Dr. Sergi Grau i Dr. Pau Castell.

b) Per cinquè any, Seminari sobre el piano. Sis sessions (al març i a l’abril) organitzades, conjuntament,
amb l’aportació extraordinària del 64è Concurs Internacional de Música Maria Canals.

c) Viatge cultural, organitzat amb USSÍA TOURS, al departament de TARN & AVEYRON (regió francesa de Migdia-Pirineus), del 7 al 9 de març’18, amb estada a la bella ciutat d’ ALBI.

Reiterar-vos, novament, que tots els membres de les Comissions de Conferències i de Programes, de la Junta i jo mateix, restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Us desitgem que gaudiu d’un bon Nadal prop de família i amics, i que l’any 2018 s’enceti amb la ferma esperança d’un país millor per a tothom.

Ben cordialment,

Llibori Casadellà, president