Project Description

Sant Cugat del Vallès, 1 de setembre de 2019

Benvolguts/benvolgudes,

De nou ens retrobem per iniciar un nou curs, el dinovè, animats per un sentiment tant il·lusionant i apassionat com si fos la primera vegada. Us en donem, doncs, la benvinguda.

En aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa, se us presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, preparades per a aquest primer trimestre del curs 2019-20. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que de nou responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant la darrera enquesta, les regulars avaluacions que es realitzen i els positius suggeriments recollits.

És un trimestre dens: hi ha previst més d’una trentena d’activitats, vàries d’elles amb doble o vàries sessions. Conferències de primer nivell, un seminari, tertúlies, visites i viatges culturals, sessions formatives en TIC, etc. Tanmateix volem destacar-ne quatre fites rellevants:

a) La conferència inaugural del curs, el dijous 10 d’octubre, a les 17:30 h, serà al Trade Center de la nostra ciutat, que serà impartida per la mateixa Ilma. Sra. Alcaldessa Mireia Ingla.

b) La sortida cultural de quatre dies – 17 a 20 d’octubre – a La Ribeira Sacra: El tresor de Galícia.

c) La celebració de l’Assemblea General Ordinària (anual) tindrà lloc el dimarts 29 d’octubre, a les 19:00 h, al Trade Center, en la que, d’acord amb els nostres Estatuts, es rendiran comptes del curs 2018-19, es presentaran els pressupostos del curs 2019-20 i es renovaran alguns càrrecs de la Junta.

d) El dijous 19 de desembre, a les 18:30 h, al ANC, clourem el trimestre amb una conferència especial a càrrec del periodista i musicòleg Sr. Pere Andreu Jariod, amb el tema El Nadal a la música barroca.

Així mateix volem insistir que regularment visiteu aquesta web: www.aulasantcugat.cat o també el Facebook o el Instagram, per a un seguiment àgil i continuat de la vida social i cultural de la nostra entitat.

Reiterar-vos, finalment, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Amb el desig que gaudiu amb plenitud de les activitats del nou curs 2019-2020, us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, molt cordialment,

Llibori Casadellà President

Sant Cugat del Vallès, 5 de Juny de 2019

Benvolguts/des,

Un any més, ens plau adreçar-vos aquest escrit per convocar-vos per al curs 2019-2020, que us invitem de nou a compartir-lo junts.

Estem convençuts que comptarem amb la vostra participació activa i amb la mateixa il·lusió de sempre, per nodrir-nos de nous coneixements i experiències, alhora que acreixentem la convivència i consolidem amistats.

Per la nostra part, no faltaran dedicació, esforç i treball, a fi d’oferir-vos novament un curs digne i enriquidor, amb una programació molt variada i de bona qualitat. En la mesura del possible, les conferències i la resta d’activitats es procuren ajustar a les vostres preferències, manifestades mitjançant la darrera enquesta, les valoracions regulars i els suggeriments espontanis.

El procés d’inscripció és semblant als dels cursos anteriors. I els períodes per formalitzar-ho són:

– Socis del curs anterior: inscripcions a partir del dilluns 17 de juny.

– Nous socis: inscripcions a partir del dilluns 8 de juliol.

A fi de tenir actualitzades les vostres dades, de nou us preguem que tots els socis, encara que ens ho liquideu mitjançant rebut domiciliat, ens retorneu signada la “butlleta d’inscripció”, ja físicament ja mitjançant la mateixa web i amb totes les dades que s’hi demanen. Especialment amb la vostra adreça electrònica vigent (!): mitjà imprescindible per aconseguir una fluida comunicació amb tots vosaltres, junt amb la nostra pàgina web, el Facebook o l’Instagram.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis, que sou el veritable sentit de la nostra Associació. Ben especialment a tots els qui ens han ofert el seu suport per continuar endavant i, sobretot, als que han participat activament, en major o menor grau, en la preparació i el desenvolupament de les nostres activitats.

Amb el desig que gaudiu d’un bon estiu i puguem, amb renovat entusiasme i embranzida, retrobar-nos de nou la segona setmana d’octubre al Trade Center, rebeu una cordial salutació de part meva i de la Junta Directiva.

Llibori Casadellà

President