Project Description

Sant Cugat del Vallès, 15 de Març de 2019

Benvolguts/des,

Un altre any, un nou curs (el 2018-2019) està arribant a l’última etapa del seu recorregut. En el tríptic-programa del tercer trimestre del curs 2018-19 es presenten les activitats, en diferents àmbits i temàtiques, ben actuals, que s’han preparat.

Durant onze setmanes es realitzaran, amb la participació de rellevants personalitats, una vintena d’activitats, vàries d’elles en doble sessió, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall tant en el tríptic-programa, com en aquesta web o al Facebook o al Instagram. Conferències de primer nivell, tertúlies, sessions formatives en TIC, i ben especialment visites i viatges culturals com:

* La Vall Dordonya (França), del 3 al 6 d’abril’19.

* Meravelles de l’Adriàtic (Costa Dàlmata,…), del 13 al 19 de juny’19, com viatge de fi de curs.

Hi ha una activitat en la que us preguem poseu especial atenció:

Dilluns 3 de juny al Teatre-Auditori, a les 20.30 h, acte de cloenda del curs 2018-19. En aquesta ocasió comptarem amb el Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca, que ens oferiran un Espectacle de dansa catalana d’arrel tradicional, amb direcció de Cecília Corbella, David Gil i Clàudia Viñalonga. Una conferència musicada i alhora una acolorida actuació de gran nivell artístic.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre més profund agraïment per haver participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs, els uns treballant a fons, d’altres col·laborant-hi, i la gran majoria participant en les moltes i diverses activitats. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials,

Llibori Casadellà, President

Sant Cugat del Vallès, 2 de Gener de 2019

Benvolguts, benvolgudes,

En el programa del segon trimestre del curs 2018-19 es presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, ben actuals, que s’han preparat. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant les enquestes i les regulars avaluacions realitzades

Hi ha previst, doncs, un total de vint-i-vuit activitats, algunes d’elles amb doble o vàries sessions. Conferències de primer nivell, seminaris, tertúlies, sessions formatives en TIC, grups de lectura, tallers d’escriptura, visites i viatges culturals. Tanmateix volem destacar-ne dues fites rellevants:

  a) Seminari sobre viatges: Més enllà de l’horitzó II: Illes del Pacífic Sud. Quatre sessions matinals durant el mes de febrer, impartides per l’escriptor i fotògraf Sr Jordi Canal-Soler.

  b) Per sisè any, Seminari sobre el piano. Sis sessions (al març i a l’abril) organitzades, conjuntament, amb l’aportació extraordinària del 65è Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Reiterar-vos, novament, que tots els membres de les Comissions de Conferències i de Programes, de la Junta i jo mateix, restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Us desitgem que hàgiu gaudit d’un bon Nadal prop de família i amics, i que l’any 2019 s’enceti amb la ferma esperança d’un país millor per a tothom.

Ben cordialment,

Llibori Casadellà, president

Sant Cugat del Vallès, 1 de setembre de 2018

Benvolguts/benvolgudes,

De nou ens retrobem per iniciar un nou curs, el divuitè, animats per un sentiment tant il·lusionant i apassionat com si fos la primera vegada. Us en donem, doncs, la benvinguda.

Us presentem les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, preparades per al primer trimestre del curs 2018-19. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que de nou responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant la recent enquesta, les regulars avaluacions que es realitzen i els positius suggeriments recollits.

És un trimestre dens: hi ha previst més de vint-i-cinc activitats, vàries d’elles amb doble o vàries sessions. Conferències de primer nivell, dos seminaris, tertúlies, visites i viatges culturals, sessions formatives en TIC, i amb la novetat de Grups de lectura i de Tallers d’escriptura. Tanmateix volem destacar-ne quatre fites rellevants:

a)

La inauguració oficial del curs, el dijous 11 d’octubre, a les 17:30 h, serà al Trade Center de la nostra ciutat, amb la conferència del Dr. Ramon Gómez de Mántara, Director del Institut d’Investigació en Intel.ligència artificial (CSIC), qui ens dissertarà sobre Progressos, desafiaments i riscos de la intel·ligència artificial.

b)

La sortida cultural de tres dies – 26, 27 i 28 d’octubre – a La Rioja i Las Cinco Villas (Aragó).

c)

La celebració de l’Assemblea General Ordinària (anual) tindrà lloc el dimarts 30 d’octubre, a les 19:00 h, al Trade Center,
en la que, d’acord amb els nostres Estatuts, es rendiran comptes del curs 2017-18, es presentaran els pressupostos del curs 2018-19 i es renovaran alguns càrrecs de la Junta.

d)

El dilluns 17 de desembre, a les 18:30 h, al Teatre Auditori Sant Cugat, clourem el trimestre amb una conferència singular (vivències) a càrrec del reconegut mestre violagambista, director d’orquestra i musicòleg Sr. Jordi Savall, amb el tema La música i la vida.

També volem insistir que regularment visiteu aquesta pàgina web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram, per a un seguiment àgil i continuat de la vida social i cultural de la nostra entitat.

Reiterar-vos, així mateix, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Amb el desig que gaudiu amb plenitud de les activitats del nou curs 2018-2019, us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, molt cordialment,

Llibori Casadellà

President