MISSATGE DEL PRESIDENT 2018-07-22T11:51:22+00:00

Project Description

Sant Cugat del Vallès, 5 de juny de 2018

Benvolguts/des,
Un any més ens plau adreçar-vos aquest missatge per convocar-vos per al curs 2018-2019, que us invitem de nou a compartir-lo junts.
Estem convençuts que comptarem amb la vostra participació activa i amb la mateixa il·lusió de sempre, per nodrir-nos de nous coneixements i experiències, alhora que acreixentem la convivència i consolidem amistats.

Per la nostra part, no faltaran dedicació, esforç i treball, a fi d’oferir-vos novament un curs digne i enriquidor, amb una programació molt variada i de bona qualitat. En la mesura del possible, les conferències i la resta d’activitats es procuren ajustar a les vostres preferències, manifestades mitjançant la recent enquesta, les valoracions regulars i els suggeriments espontanis.

El procés d’inscripció és semblant als dels cursos anteriors. I els períodes per formalitzar-ho són:

– Socis del curs anterior: inscripcions a partir del dilluns 15 de juny.

– Nous socis: inscripcions a partir del dilluns 2 de juliol.

A fi de tenir actualitzades les vostres dades, de nou us preguem que tots els socis, encara que ens ho liquideu mitjançant rebut domiciliat, ens retorneu la “butlleta d’inscripció”, ja físicament ja mitjançant la mateixa web, signada i amb totes les dades que s’hi demanen. Especialment amb la vostra adreça electrònica vigent (!): mitjà imprescindible per aconseguir una fluida comunicació amb tots vosaltres.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis, que sou el veritable sentit de la nostra Associació. Ben especialment a tots els qui ens han ofert el seu suport per continuar endavant i, sobretot, als que han participat activament, en major o menor grau, en el desenvolupament de les nostres activitats.

Amb el desig que gaudiu d’un bon estiu i puguem, amb renovat entusiasme i embranzida, retrobar-nos de nou la segona setmana d’octubre al Trade Center, rebeu una cordial salutació de part meva i de la Junta Directiva.

Llibori Casadellà
President

Sant Cugat del Vallès, 5 de març de 2018
Benvolguts/des,

Un cop més, un nou curs (2017-2018) està arribant a l’última etapa del seu recorregut. El dimarts 3 i el dijous 5 d’abril, s’obrirà el 3r trimestre a l’Arxiu Nacional de Catalunya, amb una interessant conferència que ens impartirà la Doctora en filologia semítica Maria Josep Estanyol, amb el tema “Manuscrits de la mar Morta o Rotlles de Qumram”.

Durant deu setmanes es realitzaran, amb la participació de rellevants personalitats, una vintena d’activitats, vàries d’elles en doble sessió, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall tant en el programa-tríptic que s’ha editat, com en els altres apartats d’aquesta mateixa web.

Hi ha tres activitats en els que us preguem poseu especial atenció. Les exposem per ordre cronològic:

Dimecres 4 d’abril al Trade Center, a les 17:30 h, Vivències de l’actor Sr. Carles Canut, que serà entrevistat pel crític teatral santcugatenc Sr. Eduard Jener.

Dilluns 16 d’abril al Trade Center, a les 17:30 h: projecció de la pel·lícula “Her” (2013), una reflexió sobre com les noves tecnologies supleixen emocions, escrita i dirigida per Spike Jonze i protagonitzada per Joaquin Phoenix. Una nova sessió de Cinefòrum, presentada i conduïda pel Sr. Albert Beorlegui.

Dilluns 4 de juny al Teatre-Auditori, a les 20.30 h, acte de cloenda del curs 2017-18. En aquesta ocasió comptarem amb l’ Ensemble de saxòfons del Conservatori del Liceu, dirigits pel Sr. Albert Julià. Una conferència musicada i alhora una actuació de gran nivell artístic.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre més profund agraïment per haver participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs, els uns treballant a fons, d’altres col·laborant-hi, i la gran majoria participant en les moltes i diverses activitats. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials,

Llibori Casadellà, President