Project Description

Sant Cugat de Vallès, 15 de desembre de 2019

Benvolguts, benvolgudes,

En el programa del segon trimestre del curs 2019-20 es presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, ben actuals, que s’han preparat. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant les enquestes i les regulars avaluacions realitzades.

Hi ha previst, doncs, un total de vint-i-vuit activitats, bastantes d’elles amb doble o vàries sessions. Conferències de primer nivell, seminaris, tertúlies, sessions formatives en TIC, grups de lectura, visites i viatges culturals. Tanmateix volem destacar-ne quatre fites rellevants:

a) Seminari sobre història: El món xinès vist des de quatre angles. Quatre sessions matinals durant el mes de febrer, impartides per la Dra. Dolors Folch Fornesa, Degana de la Facultat d’Humanitats – UPF.

b) Òpera al Liceu: La clemenza di Tito, de W.A. Mozart, dc 19 de febrer.

c) Per setè any, Seminari sobre el piano. Sis sessions (al març i a l’abril) organitzades, conjuntament, amb l’aportació extraordinària del 66è Concurs Internacional de Música Maria Canals.

d) Escapada de tres dies (dj 26 a ds 28 de març) a Màlaga “ni te la imaginas”. Museus (Picasso, Thyssen, Centre Pompidou, …) de la ciutat, concert i excursió als poblets blancs.

Reiterar-vos, novament, que tots els membres de les Comissions de Conferències i de Programes, de la Junta i jo mateix, restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Us desitgem que gaudiu d’un bon Nadal prop de família i amics, i que l’any 2020 s’enceti amb la ferma esperança d’un país i d’un món millor per a tothom.

Ben cordialment,

Llibori Casadellà, president

Sant Cugat del Vallès, 1 de setembre de 2019

Benvolguts/benvolgudes,

De nou ens retrobem per iniciar un nou curs, el dinovè, animats per un sentiment tant il·lusionant i apassionat com si fos la primera vegada. Us en donem, doncs, la benvinguda.

En aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa, se us presenten les nombroses activitats, en diferents àmbits i temàtiques, preparades per a aquest primer trimestre del curs 2019-20. Estem convençuts que esdevindran del vostre interès, ja que s’ha procurat que de nou responguin a les vostres preferències mostrades mitjançant la darrera enquesta, les regulars avaluacions que es realitzen i els positius suggeriments recollits.

És un trimestre dens: hi ha previst més d’una trentena d’activitats, vàries d’elles amb doble o vàries sessions. Conferències de primer nivell, un seminari, tertúlies, visites i viatges culturals, sessions formatives en TIC, etc. Tanmateix volem destacar-ne quatre fites rellevants:

a) La conferència inaugural del curs, el dijous 10 d’octubre, a les 17:30 h, serà al Trade Center de la nostra ciutat, que serà impartida per la mateixa Ilma. Sra. Alcaldessa Mireia Ingla.

b) La sortida cultural de quatre dies – 17 a 20 d’octubre – a La Ribeira Sacra: El tresor de Galícia.

c) La celebració de l’Assemblea General Ordinària (anual) tindrà lloc el dimarts 29 d’octubre, a les 19:00 h, al Trade Center, en la que, d’acord amb els nostres Estatuts, es rendiran comptes del curs 2018-19, es presentaran els pressupostos del curs 2019-20 i es renovaran alguns càrrecs de la Junta.

d) El dijous 19 de desembre, a les 18:30 h, al ANC, clourem el trimestre amb una conferència especial a càrrec del periodista i musicòleg Sr. Pere Andreu Jariod, amb el tema El Nadal a la música barroca.

Així mateix volem insistir que regularment visiteu aquesta web: www.aulasantcugat.cat o també el Facebook o el Instagram, per a un seguiment àgil i continuat de la vida social i cultural de la nostra entitat.

Reiterar-vos, finalment, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació ben activa en la nostra Associació, que és patrimoni de tots.

Amb el desig que gaudiu amb plenitud de les activitats del nou curs 2019-2020, us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball, molt cordialment,

Llibori Casadellà President