Benvolguts membres de l’Aula:

Ja tenim la propera setmana i per tant, la inauguració del nou curs ben bé a tocar. Hem superat un període molt difícil, tot i que encara tenim restriccions i alertes que hem de cuidar. Tot plegat és massa proper i amb danys ben presents per molts de nosaltres i l’entorn, perquè puguem dir que ja ho hem superat del tot.

Per la conferència del proper dia 7 comptem amb la presència de la nostra Alcaldessa, Il·lma. Sra. Mireia Ingla, per inaugurar aquest primer acte i que mostra el seu interès i seguiment de la vida de l’Aula. Ho agraïm ben sincerament. Per tant, només volem dir que us hi esperem.

I ara ja podem fer un senzill recull de les activitats de la propera quinzena perquè hi aneu pensant i reservant agenda:7 d’octubre CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
13 d’octubre TERTÚLIA 17.30 h. presencial
13 d’octubre VISITA CULTURAL 10.30 h. presencial
14 d’octubre CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial

I amb més detall situem els actes i temes immediats.

1 – CONFERÈNCIA INAUGURAL

TEMA: ELLES. Dra. CAROLINA CAMAÑES. Dra. en Belles Arts.
7 d’octubre, a les 17.30 h. Sala d’actes del Trade Center. (presencial i en línia per plataforma ZOOM)

Què millor conferència inaugural que escoltar amb aquest tema, a la brillant conferenciant Dra. Carolina Camañes, en un any que tant d’esforç s’ha desplegat per resituar la dona en la seva posició. En cap moment es pot assegurar que les obres d’art trobades en el passat són obra masculina o femenina, però la realitat és que s’ha silenciat la participació de la dona que l’ha fet gairebé invisible en la Historia de l’Art. D’aquesta reivindicació ens parlaran en aquesta conferència.

2 – INSCRIPCIÓ I SEGUIMENT DE LES CONFERÈNCIES

Ja heu rebut informació amb tot detall, per assistir a les conferències tant en format presencial (inscripció prèvia) com per via ZOOM, pel qui ho prefereix. Recordeu que també podreu accedir a les conferències gravades (cal demanar-ho a l’Aula). Tot plegat és una magnífica noticia del retorn a la presencialitat en les nostres activitats.

3 – PRESÈNCIA DE L’AULA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Avui trobareu al TOT (pàg. 48 i 49), una entrevista amb el nostre President, en Llibori Casadellà.

Representants de l’Aula han participat en el programa de TV Sant Cugat «Grans Persones Grans» i també en un programa especial de la mateixa TV, en commemoració del dia Internacional de la Gent Gran. (s’emetrà properament).

4 – LLIURAMENT PREMIS EINES 2021
6 d’octubre, a les 18.30 h, al Teatre Auditori de Sant Cugat

Heu rebut informació detallada de l’acte de referència que premia projectes de transformació social. Per assistir a aquesta sessió us podeu inscriure des de la mateixa butlleta enviada per e-mail.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.