Benvolguts membres de l’Aula:

Definitivament ja som al 3r. trimestre del curs i sense interrupcions (sols la Setmana Santa), encetem les activitats programades i amb la informació al vostre abast (tríptic i web).

Molt interessants totes les activitats de la setmana, amb el Grup de Lectura, la conferència de la Sra. Montse Barderi i la divertidíssima sortida al teatre d’ahir dijous amb La Cubana. Però sí que volem posar un moment d’atenció a les idees exposades per la nostra conferenciant, que realment ens «van tocar la fibra». Dos missatges per pensar i expressament agraïm el seu reforç i estímul a tots els que formem part de l’Aula, ja que ens va qualificar com exemple de Gent Gran activa, que vol aprofitar àmpliament aquesta etapa de la vida. Resumim el que ens va suggerir:

La Gent Gran tenim talents i valors que cal destacar i exercitar a fons amb convicció i entusiasme, per nosaltres i per la resta de la societat.

La Gent Gran hem de ser reivindicatius de la nostra posició i visió de la vida, confrontant quan calgui, la profunda corrent social que valora molt més la novetat i la joventut i que sovint ens deixa al marge, (la xacra de l’edatisme).

Nosaltres som actius, tenim un bagatge d’experiència i unes habilitats que volem posar al servei de la societat. En fi, que vam sortir de la conferència amb la nostra confiança i autoestima ben esperonades.

Detall de les properes activitats, una mica reduïdes per la Setmana Santa.

1 – CONFERENCIA: GEORGE GERSHWIN, DE BROADWAY A L’OLIMP DE LA CLÀSSICA.
SR. XAVIER CHAVARRIA, musicòleg i crític musical.
Dimarts 5, a les 17.30 h., presencial al TRADE CENTER i en línia, plataforma ZOOM

Per començar el trimestre, tenim al Sr. Xavier Chavarria ben conegut de l’Aula i que ens parlarà del que va ser un veritable fenomen musical, primer als EEUU i després arreu del món. Serà un plaer seguir aquesta conferència, que ens servirà com aproximació del Seminari que el mateix conferenciant ens oferirà el proper mes de Maig.

2 – PROGRAMACIÓ 3r. TRIMESTRE

Disposeu de tota la informació dels continguts per mitjà del tríptic enviat per correu ordinari i e-mail, i també a la nostra web. Com heu pogut veure serà un trimestre que portarà coses bones, perquè la primera conferència es basa en la música i la darrera que clourem el curs, ho farem amb una copa de cava. Per tant un trimestre prometedor !!!

De la informació remesa, un destaquem dues activitats que requereixen la vostra especial previsió: Seminari d’Història de la Música al mes de maig i Viatge Fi de Curs a Alemanya al juny. Recomanem l’anticipació per les reserves i inscripcions.

Finalment un altre detall de novetat important a tenir en compte: tornem a disposar de la Sala Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), és a dir, anirem d’estrena.

3 – AGRAÏMENT ALS PATROCINADORS DE L’AULA

Com tots sabeu, la viabilitat econòmica i les moltes activitats de l’Aula són possibles perquè els socis fem una aportació econòmica en forma de quotes, però que necessàriament s’han de completar amb l’ajut públic de les Institucions i el patrocini d’algunes empreses, comerciants i professionals de Sant Cugat, que ens ajuden i que han confirmat el seu suport un any més. El detall de qui són i com trobar-los, és al tríptic enviat i també a la nostra web. Els agraïm sincerament la seva ajuda que ens permet seguir endavant !!!

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat