Benvolguts membres de l’Aula:

Aprofitant el període d’aquestes setmanes, estem fent unes petites reformes a l’oficina de l’Aula, per guanyar espai a la zona de treball d’Administració i també per millorar l’espai de rebuda i atenció a tots els socis, que en moltes ocasions quedava molt petita. Ho completarem amb una acció de manteniment que li donarà un aspecte més acollidor i actualitzat. Estarem encantats de compartir-ho amb tots vosaltres, per tant, us convidem a fer una visita de «portes obertes» quan us vagi bé.

Alguns punts a comentar:

1 – RENOVACIONS / INSCRIPCIONS SOCIS PEL NOU CURS 2022 / 2023

Com ja us hem comentat, estem ja en marxa per la renovació de tots els socis pel nou curs. També estem rebent ja noves inscripcions que vénen a sumar i fer part del nostre gran grup. Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l’oficina, que serà oberta durant tot el mes de juliol per donar-vos servei.

2 – ESPAIS PER LES ACTIVITATS DE L’AULA

Estem molt contents i agraïts a la firma SC TRADE CENTER, amb els que hem acordat renovar el conveni de col·laboració pels propers tres anys. Aquest acord ens permetrà continuar programant algunes conferències d’àmplia assistència, amb el confort i qualitat de les seves instal·lacions, tant per els conferenciants com per a tots els assistents.

La firma santcugatenca SC TRADE CENTER, segueix essent un Soci d’Honor que donarà suport a les nostres activitats. Per molts anys !!!

3 – PRESÈNCIA DE L’AULA INFORMA

El mes de Juliol es limitarà l’enviament a les ocasions de tenir d’informar de temes concrets i necessaris. Com que el mes d’agost són vacances a l’Aula, reprendrem la regularitat del nostre contacte el proper mes de setembre.

Us desitgem un Bon Estiu a tots i a les vostres famílies !!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat