Benvolguts membres de l’Aula:

Els festius i ponts repartits enmig, han reduït la nostra activitat setmanal però hem pogut recuperar la petita memòria de l’acte del XXè Aniversari de la Fundació de l’Aula. Realment va quedar una festa molt completa, i on encara ens fa goig recordar el moment de l’homenatge als membres fundadors. Un càlid i ben merescut reconeixement que els vam retre tots els assistents, que amb més de 350 persones, vam donar més llum i afecte a l’acte.

També tenim un altre fet destacat, on la participació de l’Aula és significativa i que volem compartir. Com sabeu sempre hem estat presents en la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat, que recentment ha donat lloc a la constitució del Consell de la Gent Gran, òrgan que aplega diferents entitats i òrgans municipals que s’ocuparan de les necessitats i aportacions de la Gent Gran. La representació de l’Aula és a càrrec de la Sra. Anna Riuró, que ha treballat intensament en el desenvolupament del nou organisme. Li desitgem molt encert en la seva tasca.

Fem ara un cop d’ull a les activitats de les properes setmanes:

Dilluns 13 GRUP DE LECTURA 17.30 h presencial
Dilluns 13 FORMACIÓ TIC 9.30 h presencial
Dimarts 14 CONFERÈNCIA 17.30 h presencial / en línia
Dimecres 15 FORMACIÓ TIC 9.30 h presencial
Dimecres 15 TERTÚLIA 17.30 h presencial
Dimarts 21 CONFERÈNCIA 17.30 h presencial / en línia

I pel que fa a la propera setmana d’activitat:

1 – GRUP DE LECTURA:
SRA. SÍLVIA VALLS, dinamitzadora cultural
Dilluns 13, a les 17.30 h, al CASAL DE TORREBLANCA

En aquesta jornada el llibre triat és: GERMANES / HERMANAS. Imma Monsó (Editorial Univers). El tema ens porta a una celebració nadalenca en família, que és molt adient per les dates en que ens trobem.

2 – CURS DE FORMACIÓ EN TIC: T’AGRADARIA ORDENAR BÉ EL TEU ORDINADOR?
SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Gdansk.
Dies 13 i 15 de desembre, a les 9.30 h., a la Seu de l’Aula

Treure més partit i aprofitar millor les eines que normalment fem servir, si guardem el que cal i en el lloc on cal, és una tasca que no tots sabem fer i ara ho podem aprendre. Recordeu que cal inscripció prèvia a l’Aula.

3 – CONFERÈNCIA: INDRETS DEL MÓN: DELHI. SR. ENRIC DONATE, Llicenciat en Humanitats, expert en Astronomia i en l’índia.
Dimarts 14, a les 17.30 h, a la Casa de Cultura. Presencial i per la plataforma ZOOM.
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Conèixer l’índia és una frase ben curta però que a la vegada és un repte de gran abast, i que poques persones poden explicar. El cas del nostre conferenciant és especial perquè ha viscut a l’Índia durant més de 8 anys i va ser professor de català i castellà a la Universitat. Tothom que estigui interessat en aquell immens i divers país o té intenció de viatjar-hi, té ara una gran oportunitat d’ampliar els seus coneixements.

4 – TERTÚLIA: ARTTERÀPIA: INSPIRAR-SE PER CREAR.
SRA. ADO ACOSTA. Psicòloga clínica de l’Escola de Cuidadors de la Fundació La Caixa.
Dimecres 15, a les 17.30 h, a la Sala de conferències de Cal Gerrer. (Llista d’espera).

Aquesta Tertúlia – Taller, ens farà transitar per camins no habituals. Aquesta oportunitat d’aprendre a potenciar la pròpia creativitat, com a recurs personal en un entorn d’ajuda mútua.

5 – SORTIDA: TEATRE MUSICAL BILLY ELLIOT.
12 de gener, a les 18.30 h. Sortida en Bus des de Sant Cugat i retorn.

Us hem informat d’aquesta oportunitat que requereix d’una preinscripció com màxim fins el dia 17 de desembre. Les condicions d’aproximadament 70 €, són per un mínim de 30 places que hem de confirmar. Preguem als interessats, s’inscriguin a l’oficina de l’Aula. És un musical de gran èxit que pensem tindrà interès per molts de nosaltres, si hi afegim també la facilitat del transport.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat