Benvolguts membres de l’Aula:

Breu recull de les activitats realitzades:

Grup de Lectura. L’»especial» sessió va ser dedicada al llibre «32 de març” de Xavier Bosch. La presència del propi autor i la seva cordialitat, van fer que hagi deixat un gran record entre els companys del Grup de Lectura. L’Aula agraeix l’afectuosa deferència del Sr. Xavier Bosch.

Conferència. Magnífica conferència del Sr. Contijoch, que ens ha presentat la monumental feina de recerca que representa, dissenyar i recollir tota la informació de la saga familiar dels Contijoch que ha investigat fins al segle XV, amb molts centenars de membres identificats. Gran tasca de recuperació de la memòria familiar.

Caminada a l’Aula. Es va fer la ruta de Bigues a Riells del Fai, i ara per gust de tots us afegim l’enllaç del magnífic reportatge realitzat per l’Anna Pallicera i en Joan Jordana. (Moltes gràcies per la vostra col·laboració). https://photos.app.goo.gl/aLDRFSdcFbnAuPY19

Per a la propera setmana cal recordar:

1 – CONFERÈNCIA.

CREANT  «SWEET SIDE» CURTMETRATGE I OBRINT DIÀLEG SOBRE LA SALUT MENTAL.
SR. ALBERT GARCIA BOTÉ. Director de Producció a Minicoders i Supervisor d’animació del Curtmetratge Flag.
Dimarts 14, a les 17.30 h., a l’Arxiu Nacional de Catalunya. Seguiment: presencial, en línia plataforma ZOOM, accés a gravació en diferit.

Una bona i nova oportunitat per a tots de conèixer el món de la producció d’audiovisuals, un camp en el que Barcelona està prenent un clar protagonisme internacional. Ara i conduïts per un experimentat especialista que ens parlarà també del seu curtmetratge, «Sweet Side», multipremiat a diversos festivals. Molt recomanable.

2 – TERTÚLIA.

EXPERIÈNCIES DE COM LA MÚSICA ENS DESPERTA LES EMOCIONS.
SRA. MONTSERRAT ROIG. Gestora Cultural i Presidenta d’AprOpera.
Dimecres, 15 de maig, a les 17.15 h., a Cal Gerrer / Fundació Cabanas.

La Tertúlia que ens presenta la Sra. Montserrat Roig promet molt interès, tant per la seva expertesa com també perquè el tema ens porta a tots els aficionats, vincles emocionals, que de vegades van directes a la nostra memòria de passat, però també a moments actuals. Com sempre les intervencions dels assistents, també  donen riquesa al contingut. Molt Interessant.

3 – COL.LOQUI.

LLIBRE CA L’INDIANO. SR. CARLES CABANAS I ROSELL.
Dimarts 14, a les 18.30 h. a Cal Gerrer / Fundació Cabanas.
Ens fem ressò d’aquest col·loqui que el nostre company de l’Aula, Carles Cabanas i Rosell (ben conegut per la seva àmplia tasca com a fotògraf), mantindrà amb els lectors del seu llibre, Ca l’Indiano, recentment publicat.

També volem compartir la nostra satisfacció pel premi aconseguit en el 13è. Concurs de Relats Breus, organitzat per l’Aula de Vilanova i la Geltrú, amb la seva obra «Un vals a les postres». Felicitats!!!

4 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96 
www.aulasantcugat.cat