Benvolguts membres de l’Aula:

Per raons de calendari festiu, avui rebeu la nostra comunicació setmanal amb una mica d’avançament. No podem deixar de fer l’enviament per raó de les moltes coses a informar, tant pel que fa al que ja hem realitzat, com també del que tenim a la vista per fer en propers dies.

Inauguració del Curs: Conferència del Sr. Òscar Camps d’Open Arms.
Molt nombrosa assistència, per conèixer millor la tasca d’aquesta important ONG en favor dels immigrants al Mediterrani. Ens ha fet veure totes les qüestions que s’apleguen en aquest drama internacional. Superar les dificultats de tot ordre i salvar vides és la seva missió. Fins ara han rescatat del mar, a més de 70.000 persones. Trenca el cor veure les imatges del que fan!!!
Ja sabeu que si algú no ha pogut seguir la conferència pot demanar l’accés a la gravació.

Viatge al País Basc: Ja feliçment completat, enviem un recull d’imatges que ens ha preparat la incansable Roser Fernández. Moltes gràcies Roser!!! https://youtu.be/Dz58dFs7viw

Visita a Vallbona de les Monges: Una visita interessant i ben esperada, per la varietat de llocs a veure i de la que us en parlarem en la propera A. I.

I ara la previsió dels propers 15 dies

Dilluns, 16 – GRUP DE LECTURA. 17.30 h. Presencial.
Dimarts, 17 – CONFERÈNCIA. 17.30 h. Presencial i en línia.
Dimecres, 18 – TERTÚLIA. 17.00 h. Presencial.
Dimecres, 25 – VISITA CULTURAL. S/ programa.
Dijous, 26 – CONFERÈNCIA. 17.30 h. presencial i en línia.

I el més immediat a tenir en compte per la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA.
SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora i dinamitzadora cultural.
Dilluns 16, a les 17.30 h. Presencial. Casal de Torreblanca.

En la primera trobada, el Grup de Lectura és centrarà en el llibre: Un Caballero en Moscú, d’Amor Towles, molt actual i vigent. Desitgem als membres del Grup de Lectura, un curs ben divertit amb la selecció de llibres triada.

2 – CONFERÈNCIA.
EL PISTOLERISME A BARCELONA.
SR. DAVID REVELLES. Periodista, escriptor i professor a la UB.
Dimarts 17, a les 17.30 h., a l’Arxiu Nacional de Catalunya. Presencial i en línia plataforma ZOOM.

El Sr. David Revelles és ja conegut per una conferència a l’Aula fa algun temps, i ara ens porta un tema que va esclatar de manera especial a Barcelona ja fa uns 100 anys. Ara hi farem una mirada que ens il·lustri en el context dels fets i per entendre millor aquells moments. Per altra banda, ens servirà com a preparació de la propera visita cultural a llocs dels fets, el proper dia 25.

3 – TERTÚLIA.
INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL.
SR. FRANCESC PARÉS. Consultor empresarial en estratègia internacional.
Dimecres 18, a les 17.00 h., al Museu de Cal Gerrer. (Cal inscripció prèvia).

De vegades l’actualitat dels temes ens empeny i ara ens trobem amb un cas així, perquè porta moltes implicacions que hi afecten. És molt oportuna la programació d’aquest tema que ha despertat l’interès general.

NOTA. La fórmula de les nostres Tertúlies afavoreix la participació dels assistents i per això tenim un aforament limitat. El gran nombre d’inscripcions en llista d’espera, ens ha portat a programar una segona tertúlia d’aquest tema, pel proper 25 d’octubre a la mateixa hora. Agraïm la bona disposició del Sr. Francesc Parés.

4 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA