Benvolguts membres de l’Aula:

La setmana que estem tancant ha estat ben plena d’activitats interessants, ja que tant la conferència setmanal com també el Grup de Lectura, han desenvolupat la seva tasca com era prevista. Però sens dubte hem d’aturar-nos en la sortida cultural a Aitona amb la visita a la «Ruta de la flor rosa del presseguer». La vam veure, però també tocar i olorar perquè és un veritable «mar de color rosa». Situats en un turó, vam tenir una visió excepcional. Les explicacions amb molt detall de les feines i treballs de pagesia necessaris perquè això sigui possible, ens va fer entendre millor aquest món.

La intensa jornada va incloure també una visita a la Ruta de Robert Capa (Front del Segre, novembre 1938), que ara es comença a mostrar. L’Aula ha estat la primera Associació de Gent Gran que l’ha visitada. En resum, una sortida amb un record profund per a tots !!!

El resum de les activitats pels propers 15 dies:

Dilluns 14 FORMACIÓ TIC 9.30 h. presencial
Dimecres 16 FORMACIÓ TIC 9.30 h. presencial
Dimecres 16 TERTÚLIA 17.30 h. presencial
Dijous 17 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial (recordem la nova data) / en línia
Dimarts 22 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial

I ara les activitats de la propera setmana

1 – CURS DE FORMACIÓ EN TIC: SAPS QUE EL TEU MÒBIL ÉS TAMBÉ EL TEU ORDINADOR? SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Gdansk
Dies 14 i 16 a les 9.30 h., a la Seu de l’Aula (cal inscripció prèvia)

Aquestes dues sessions estan pensades per aprendre a treure més utilitats de les poderoses eines que tenim a les nostres mans, i de les que en fem un aprofitament prou limitat.

2 – CONFERÈNCIA: DICCIONARI CINEMA NEGRE (M-Z).
SR. ALBERT BEORLEGUI, Màster en Comunicació Empresarial i Institucional per la UAB.
DIJOUS 17, a les 17.30 h., presencial TRADE CENTER, i en línia plataforma ZOOM. (preguem atenció a la nova data, canvi de dia sobre el programa tríptic)

Aquesta és la darrera sessió del cicle cinematogràfic que ens ha ofert el Sr. Beorlegui. Com en les altres dues conferències ens endinsarem en els detalls que aquesta indústria del espectacle ha fet evolucionar en els darrers anys..

3 – TERTÚLIA: LA SAVIESA DE LES FRASES CURTES.
SR. TON MARIMÓN. Economista i autor de «La Frase d’avui»
Dimecres 16, a les 17.30 h., presencial al Museu de Cal Gerrer (Fundacio Cabanas). Cal inscripció prèvia. Aforament limitat.

Tots tenim al cap i hem dit allò de: “com va dir en …”, i completem la frase amb una sentencia curta i definitiva. Doncs el nostre ponent ha dedicat molt de temps i energies a construir un món (llibre publicat), amb aquestes frases i els seus autors. Estem encuriosits per saber tot el que hi ha darrera d’aquesta enorme tasca que ens mostrarà a la nostra tertúlia. Pensem que n’ha estudiat i classificat més de 4000, que sapiguem nosaltres.

4 – SORTIDA AL TEATRE: «ADÉU ARTURO» – LA CUBANA
Dijous 31 de març
Sortides: 18 h. Rotonda Rambla del Celler (Hotel / Mercadona), i 18.10 h. Arxiu Nacional de Catalunya.

Passar una bona estona amb “La Cubana” i fer esclatar el riure no té preu avui en dia. Si ho fem amb la comoditat que et prenguin a Sant Cugat, et deixin al teatre i desprès et tornin a casa, llavors ja és una oportunitat que s’ha d’aprofitar. Disposem encara d’algunes (poques) localitats.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat