Benvolguts membres de l’Aula:

Tot i que les activitats de l’Aula, pel que fa a la programació d’activitats estan ja concloses, i que el passat dia 27 amb la Taula Rodona de cloenda del curs 2020-2021 vam posar-hi un punt final diferent i molt interessant, volem recordar la conversa amb les moltes informacions rebudes de la vida de l’Aula en els seus primers 20 anys.

Bé, ara entrem en un període de feina i de preparació per tots. D’una part hem d’avançar amb els preparatius i tancar el programa d’activitats del 1r. Trimestre, que ja us avancem començarà el dia 7 d’octubre. Tenim temps, però ja veieu que tot es mou i segueix endavant. Però sobretot, volem destacar dos punts en que necessitem de la vostra col·laboració i ajuda.

1 – CONVOCATÒRIA DEL CURS 2021-2022

Els passats dies heu rebut l’escrit del President de l’Aula, engegant el procés d’inscripció i convocant-nos a tots per continuar el proper curs, gaudint del programa d’activitats que pels detalls que anem coneixent de la feina dels companys que ho preparen, serà com sempre molt variat i de gran interès.

En aquest sentit podem ser optimistes, ja que les perspectives de poder realitzar-lo normalment, són molt positives. Tot plegat fa que aquest nou curs, apunti com molt esperançador i de retornar a la convivència i trobades personals.

Properament us informarem dels detalls operatius per la inscripció i pagament de quotes, que facilitarem el màxim possible.

2 – ENQUESTA A TOTS ELS SOCIS

Ja tenim un bon nombre de respostes tant per e-mail com en paper enviat a la nostra oficina. És molt necessari que ho complimenteu els que encara no ho heu enviat, perquè com sabeu, és la millor ocasió per conèixer les vostres orientacions i preferències desitjades. D’aquesta forma ho podrem tenir en compte al programar les activitats de conferències.

3 – INFORMACIÓ SOBRE LA TAULA DE LA GENT GRAN

Com ja coneixeu, les activitats de l’Aula tenen també altres vessants com la participació en les Entitats que treballen pel sector de la Gent Gran. En aquest moment s’ha elaborat el Reglament del Consell de la Gent Gran de Sant Cugat. Tot plegat ens fa pensar que a la tardor ja es pugui constituir el primer Consell Municipal per a la Gent Gran de Sant Cugat, que desitgem arribi a ser una bona eina de participació pel nostre col·lectiu.

Trobareu un informe més ampli a la web de l’Aula. Podeu consultar-lo per tenir una informació completa i actualitzada.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat