Benvolguts membres de l’Aula:

Inauguració del 2n. trimestre.  Amb la conferència del dia 9 hem començat les activitats del programa. Parlar de la conferència del Sr. Marcel Gorgori sobre l’òpera, els cantants i els seus recursos vocals és molt grat, perquè va ser extraordinària. La categoria del ponent i la senzillesa de fer-ho entenedor per a tots va ser brillant, i per això assistents a la sala i seguidors en línia, vam sortir entusiasmats. Si fos llenguatge esportiu diríem que va «fer afició».

Va assistir a la conferència el nostre Il·lm. Alcalde Sr. Josep Mª Vallès, que va animar a l’Aula i a tots els seguidors, a complir el curs amb tot l’aprofitament possible, i reafirmant la simpatia i suport de l’Ajuntament. Moltes Gràcies!!!

Taller d’Escriptura. Dimecres va començar la seva primera sessió el Taller d’Escriptura. Desitgem a tots els assistents una activitat ben profitosa.

Temes a considerar per la propera setmana:

ATENCIÓ!!!

CONFERÈNCIA ANUL·LADA

SENTIM COMUNICAR QUE PER INDISPOSICIÓ DEL SR. SANTIAGO NIÑO BECERRA, QUEDA SUSPESA LA CONFERÈNCIA D’AQUESTA SETMANA DIA 16/1/2024.

1 – GRUP DE LECTURA.

SRA. MARIONA MASFERRER. Dinamitzadora Cultural i Escriptora.
Dilluns 15, a les 17.30 h., al Casal de  Torreblanca

Primera sessió del trimestre pel Grup de Lectura, que ho farà amb el llibre «Matar un rossinyol», de l’escriptora Harper Lee, (Premi Pulitzer 1961). És una novel·la extraordinària que inevitablement ens porta a la memòria les imatges de la pel·lícula i la gran actuació de Gregory Peck, en el seu etern personatge Atticus Finch.

2 – TERTÚLIA: TERRISSERIA ARPÍ.

SR. FREDERIC CABANAS. President de la Fundació Cabanas i Director de la Casa Museu de Cal Gerrer.
Dimecres 17, a les 17h., a la Sala Museu de Cal Gerrer. (cal inscripció).

El Sr. Frederic Cabanas du a terme una feina molt destacada per la ciutat, al front de la Fundació i el Museu, punt de visita obligada per a tots els visitants de la nostra ciutat. Ara coneixerem els antecedents de la família que va crear la base física on avui hi ha un referent urbà de la ciutat i cultural per la feina que desenvolupa. Us hi esperem!!!</h2

3 – ACCIÓ DIFUSORA PER INCORPORAR NOUS SOCIS

Ja en el 2n Trimestre del curs i com fem sempre, oferim una opció atractiva perquè nous participants s’apropin a conèixer l’Aula. Pot ser una ocasió pels vostres amics o familiars que estan interessats, i ara poden venir i fer una coneixença pràctica. Per una quota especial poden participar en les activitats fins acabar el Curs 2023 – 2024.
La quota especial és de 50 €

4 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,

Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),

O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).