Benvolguts membres de l’Aula:

La conferència del Sr. Josep Daniel sobre Suïssa i les seves singularitats ens ha permès tenir un flash molt precís de l’estructura d’aquell magnífic país, que és una mica més extens i poblat que Catalunya. Amb estil detallista i molt ben documentat ens ha presentat les principals línies polítiques, econòmiques i socials, que una a una, són les que ell en diu “singularitats”, que al cap i a la fi, fan de Suïssa un país singular i diferencial vers els seus veïns europeus. Ens deixa al final un interrogant per cadascú: quines coses podem emprar per l’organització del nostre país? Molt interessant!!!

Consell de la Gent Gran: Dies passats ja vam fer una primera aproximació a aquest Consell on participen alguns voluntaris de l’Aula. Per seguir ampliant la informació us direm que s’han definit 5 grups de treball amb els que es vol abordar la gran tasca que es cal fer. Us els detallem: 1) D’entitats socioculturals i Casals. 2) Habitatge i Serveis. 3) Espai Públic. 4) Pla Estratègic. 5) Drets i deures de la Gent Gran.

Tot plegat un gran espai de necessitats, a les que entre tots els participants aportaran la visió i objectius de la Gent Gran de Sant Cugat (nosaltres), i per la que hem de fer els millors esforços possibles.

Cal recordar pels propers 15 dies:

Dilluns 15 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 16 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 24 TERTÚLIA 17.00 h. presencial
Dijous 25 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

I per la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA.
SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora i Dinamitzadora cultural.
Dilluns 15, a les 17.30 h., presencial al Casal de Torreblanca

Aquesta és una jornada especial pel Grup. D’una part és la darrera sessió del seu programa i també, per la presència de l’escriptor especialitzat en viatges i conferenciant, Sr. Xavier Moret Ros, que serà amb el Grup de Lectura de l’Aula i tractarà de dos llibres: “Dr. Pearson” i “Mallorca obert tot l’any”. Els desitgem una bona sessió.

2 – CONFERÈNCIA: ELS REPTES DE BRASIL EN EL TERCER MANDAT DE LULA.
DRA. ANA AYUSO. Dra. en Dret Internacional Públic i Màster en Estudis Europeus per la UAB
Dimarts 16, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

És una gran oportunitat per aprofundir en el coneixement que tenim d’aquest gran país (en tots els sentits), amb 215 milions d’habitants i que vol recuperar una posició influent al món, especialment desprès del canvi de President.

La Sra. Anna Ayuso és investigadora sènior del CIDOB, gran experta en Relacions Internacionals i particularment en Brasil, i per tant com diem una immillorable ocasió per a tots els que admirem el Brasil.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.