Benvolguts membres de L’Aula:

Plenament en marxa perquè ja hem realitzat les dues primeres activitats del 2n. trimestre amb la conferència del Sr. Ramon Grau, al Trade Center, i també l’assistència del grup de socis que han gaudit del musical Billy Elliot. Molt bé!!!

Avui i encara que aquest butlletí informatiu està centrat en les nostres coses com membres de l’Aula, volem parlar d’un tema que ens sembla preocupant, perquè l’activitat cultural és part de la nostra vida. Hem conegut dues notícies gairebé coincidents en el temps i de conseqüències greus per la cultura a la nostra ciutat. D’una part, tanca la Llibreria Alexandria, (soci protector de l’Aula), a finals de gener, de forma parcial, i ja definitivament a finals de febrer. Per altra banda la Llibreria Paideia ha patit un esfondrament del sostre aquesta setmana, i no es coneix quan serà el retorn a l’activitat.

Amb tot això, una ciutat com Sant Cugat es queda gairebé sense llibreries, és inevitable?

Fem ara un recull d’activitats pels propers 15 dies:

Dimarts 18 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dilluns 24 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dilluns 24 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 25 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dimecres 26 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimecres 26 TERTÚLIA 17.30 h. presencial
Dijous 27 SORTIDA CULTURAL 10.30 h. s/ programa

I pel que fa a la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: IGOR STRAVINSKY ALS 50 ANYS DE LA SEVA MORT.
SR. JOAN VIVES, professor de música, flautista de bec i divulgador musical
Dimarts 18, a les 17.30 h., presencial al TRADE CENTER i per plataforma ZOOM.
Cal inscripció prèvia per l’aforament disponible

La figura d’Igor Stravinski és extraordinària i estem dins de l’any aniversari de la seva mort (abril 1971), per tant una oportuna manera d’honorar-lo. Moltes són les seves composicions però la molt popular «La consagració de la Primavera», fa que per a molts de nosaltres, el record de la seva figura vagi per sempre associada a aquesta obra.
El nostre brillant conferenciant Sr. Joan Vives, que ja hem rebut a l’Aula en altres ocasions, és garantía de profund coneixement musical que junt amb la seva faceta de gran divulgador, ens oferirà una conferència indispensable.

2 – RESERVES I INSCRIPCIONS

Fem recordatori de les activitats més properes que cal reservar, ja que les limitacions de places ho fan necessari i urgent:

SORTIDES CULTURALS 27 de gener – Barri Sant Antoni de Barcelona i Fàbrica Moritz
CURSOS TIC 24 i 26 de gener – Correu electrònic
TERTÚLIA 26 de gener – L’artesania del pa i la seva història

3 – QÜOTES ESPECIALS PER A NOUS SOCIS

És necessari que entre tots ajudem a fer més gran la família que formem els membres de l’Aula, i la millor manera és, que tots provem de ser missatgers per fer venir a amics i coneguts interessats a incorporar-se a l’Aula, i conèixer les nostres activitats.

Per fer-ho més fàcil cal tenir present que les noves altes que es facin per la resta d’aquest curs tindran una quota reduïda de 50 €.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació