Benvolguts membres de l’Aula:

Han retornat amb salut i ben contents de l’estada, el grup de viatgers de l’Aula que el darrer cap de setmana han visitat diverses ciutats de Terol i de la zona del Matarranya. S’ho han passat molt bé i acompanyats d’un temps que si li hem de posar un nom en direm «tardor estiuenca». Ens alegra sincerament el bon record de la seva sortida.

Un altre punt a senyalar, és que ja hem visitat dos dels espais que tenim previstos per les conferències del 1r. trimestre. Hem estat al Trade Center, (inauguració del Curs), Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), i el proper dimarts visitarem La Unió. A tots ells el nostre agraïment per acollir les activitats de l’Aula.

Els nostres propers 15 dies:

Dilluns 17 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 18 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 19 SORTIDA CULTURAL 17.30 h. s/ programa de viatge
Dimecres 26 TERTÚLIA 17.30 h. presencial
Dijous 27 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

I per la setmana propera:

1 – GRUP DE LECTURA
Coordinadora SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora i Dinamitzadora cultural.
Dilluns 17, a les 17.30 h. al CASAL DE TORREBLANCA

Per començar han triat l’escriptor americà Christopher Morley amb el seu llibre “La llibreria ambulant”. Tot llegint els comentaris de gent aficionada i l’original temàtica que proposa, ja fa pensar en una bona estona de lectura. A gaudir-ho!!!

2 – CONFERÈNCIA: LA IMPORTÀNCIA DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA.
SRA. DORY SONTHEIMER. Escriptora i Llicenciada en Farmàcia
Dimarts 18, a les 17.30 h., a LA UNIÓ. (presencial i en línia plataforma ZOOM).

Encara tenim present la magnifica conferència que la Sra. Sontheimer ens va oferir a l’Aula, i l’impacte de la història de la seva família junt amb l’esforç de recuperació que ella hi va posar. Tot plegat ens va deixar un fort impacte. Ara per tant, podrem tornar a gaudir amb la seva mirada al passat, que de ben segur mourà el nostre interès i atenció. Per no oblidar!!!

3 – VISITA CULTURAL: CASTELLÓ D’EMPÚRIES
Dimecres 19, a les 8.30 h.
Punt de sortida: Rotonda del Mercadona Rbla. del Celler / Hotel.

És una sortida de tot un dia, i veurem indrets que quan anem normalment a aquella zona gairebé sempre es deixen pendents. Ara doncs és l’ocasió de completar la visió (Basílica de Santa Maria, Museu d’Història de la Cúria / Presó / Ecomuseu / Farinera). Ja sabem que la previsió del temps segueix com «tardor estiuenca», per tant serà una sortida estupenda!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat