Benvolguts membres de l’Aula:

Conferència: Ens retrobem després d’uns dies de pausa que amb la Setmana Santa marquen la drecera cap a la Primavera i el 3r. trimestre del curs, que hem encetat amb una excel·lent conferència del Sr. Héctor Sánchez, que amb un ple absolut d’assistents, ens ha parlat de l’evolució de l’espai de la dreta política a Europa. Molt interessant ja que ens ha ofert una visió amb més matisos dels que fins ara estem acostumats, i ens recomana emprar noves classificacions i ampliar els perfils: Extrema dreta? Dreta radical? Institucions? Respecte de la llei? No violència? etc.

Consell Municipal de la Gent Gran: Aprofitem per informar breument de la presència de l’Aula com a membres de la Taula i el Consell de la Gent Gran. Ens agrada participar i aportar opinions i suggeriments que seran en favor de tots. Organitzativament s’ha format 5 Grups de Treball que han començat la seva tasca i dels que anirem informant regularment.

I ara el resum d’activitats pels propers 15 dies:

Dimecres 19 TERTÚLIA 17.00 h. presencial (Canvi d’horari)
Dijous 20 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dilluns 24 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 25 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dijous 27 SORTIDA CULTURAL S/ PROGRAMA

I per la propera setmana us recordem:

1- TERTÚLIA: LA VIDA DESPRÉS DE LA VIDA. EXPERIÈNCIES I VIVÈNCIES.
SR. FRANCESC PARÉS. Consultor Empresarial.
Dimecres 19, a les 17h., a Can Gerrer / Fundació Cabanas. Presencial. Inscripció a l’Aula.

Molt interessant Tertúlia sobre un tema dels que tots n’hem llegit i sentit a parlar, però que ara escoltarem del ponent com a vivència personal molt més vàlida que qualsevol teoria o especulació. Realment és d’agrair d’avançada que en Francesc hagi acceptat compartir aquesta vivència molt intima i personal.

Important: Recordeu que comencem a les 17 h.

2 – CONFERÈNCIA: BENEFICIS AMAGATS DE LA LECTURA.
DR. SEBASTIÀ SERRANO. Catedràtic de lingüística General i de Teoria de la Comunicació a la UB.
Dijous 20, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

És generalment acceptat que la lectura aporta beneficis, però quan hi pensem una mica i llegim sobre aquest títol, obrim un ample fons de factors positius que cal tenir en compte i fer-ho més sovint. Els companys del Grup de Lectura ja ens porten gran avantatge.

Ens en parlarà un ponent extraordinari. Catedràtic, escriptor multipremiat i amb una gran presència als mitjans de comunicació. Ja estem expectants per saber el seu punt de vista!!!

3 – SESSIONS DE FORMACIÓ TIC.
SR. JUREK PODLEWSKI

Recordem a tots els interessats que seguim oferint els cursos de formació individuals, de manera que s’adaptin a les necessitats de cadascú.

Cal inscripció a l’oficina de l’Aula.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat