Benvolguts membres de l’Aula:

Hem començat el 2n trimestre el passat dia 12, amb una extraordinària conferència del Sr. Antón Gasol, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Unes dades i continguts molt interessants i una molt bona conferència. Continuem amb el programa previst i podem observar que en els propers 15 dies, les diferents activitats es faran segons està previst, per mitjà de la plataforma ZOOM. La situació actual ens impedeix l’assistència presencial. Però seguim endavant!!!.
Ens sap greu avisar-vos, que no podrem fer la sortida cultural prevista pel dia 27 de gener (Palau Balmesiana i Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona). Les circumstàncies obliguen. Però continuem i us detallem les activitats previstes en els propers 15 dies, per la vostra previsió d’agenda.

Dilluns 18 GRUP DE LECTURA 17.30 h. en línia

Dijous 21 SEMINARI D’ART 10.30 h. en línia

Dijous 21 CONFERÈNCIA 17.30 h. en línia

Dimarts 26 CONFERÈNCIA 17.30 H. en línia

I aquí trobareu les activitats pels dies immediats:

1 – GRUP DE LECTURA
Sra. SÍLVIA VALLS. Professora i Coordinadora
Dilluns 18, a les 17.30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

En aquesta jornada, el llibre triat «La felicidad conyugal» de Lev Tolstoi, és una de les seves obres importants, abans dels seus grans títols més coneguts i populars (Guerra i Pau, Anna Karenina). Creiem que és una selecció excel·lent per conèixer millor aquest gran autor.

2 – SEMINARI: LES AVENTURES DELS DÉUS DE L’OLIMP. LA MITOLOGÍA A LA HISTÒRIA DE
L’ART (1ª part)
Dra. CAROLINA CAMAÑES. Doctora en Belles Arts.
Dies 21 i 28 de gener, 4 i 11 de febrer, a les 10.30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Us recordem que el proper dijous 21, comença aquest interessantíssim seminari, que durant 4 jornades ens acostarà a una poc usual experiència, per conèixer el per què ens són tant familiars i molt propers alguns noms de Déus com: Afrodita, Apol·lo, Cupido, Vulcà, etc. Tot plegat, una mirada festiva i divertida a unes històries llunyanes…o potser, no tant.

La direcció d’aquest seminari és a càrrec de la Dra. Carolina Camañes, ben coneguda de l’Aula per recents intervencions i conferències. Sempre ens ha mostrat un amplíssim coneixement del món de l’Art en moltes i variades vessants, però el que la fa més interessant encara, és la seva gran facilitat per captar la nostra atenció, fer-nos viure allò que ens explica i fer-nos sentir dins del context històric del tema

Tenim disponibles algunes places i podeu fer la inscripció a l’oficina de l’Aula, per telèfon i mail.

3 – CONFERÈNCIA: EL CINEMA I ELS LLIBRES.
Sr. ALBERT BEORLEGUI. Periodista, crític i divulgador d’Història del Cinema.
Dijous 21, a les 17.30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Gran tema que ens proposa revisar uns lligams, que són ben profunds i extensos en el temps, ja que el cinema s’ha alimentat sempre d’històries fetes en principi, per llegir. De com després això passa a imatges visuals i de vegades a històries ben diferents, són qüestions que, al llarg de la conferència, entendrem millor.

El nostre conferenciant, ens és ben conegut per la seva gran tasca divulgadora i com a crític en diferents mitjans de comunicació (RAC 1 i altres). També com a conferenciant ha estat amb nosaltres a l’Aula, i sempre ens ha entusiasmat la seva capacitat de compartir el seu amor pel cinema.

Atentament.

Atentament
Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.