Benvolguts membres de l´Aula:

Entre els ponents que aquesta setmana han estat en les nostres activitats voldríem remarcar-ne dos que ens han parlat de les seves inquietuds, ben diferents, però que coincideixen tots dos en la defensa d’unes idees importants que sÓn valors a defensar. Els transmetem el nostre agraïment per la seva contribució.

Laura Guilera impulsa dins del gegantí Grup Planeta, unes eines tecnològiques com l´ebook i l´Audiollibre, però per sobre de tot, s’esforça en fer créixer entre la gent el gust i la costum de llegir. Afegim que a través d´Edicions 62, ho fa també reforçant la difusió dels llibres en català.

Lluís Morales, fundador de Fleques Bonaparte, ens ha mostrat el valor i la passió pel pa artesà ben fet enfront del pa industrial, i això com base irrenunciable del seu negoci, tot i acceptant que la vida de la seva empresa s’enfronta a més dificultats, però content d’ajudar a fer més conegut «el bon pa».

També us informem d’un canvi en la Coordinació del Grup de Lectura, on la Sra. Silvia Valls, per raons personals i familiars no pot continuar. Li agraïm la seva valuosa feina en els darrers dos cursos amb molta satisfacció dels participants. A partir d’ara ja donem la benvinguda a la Sra. Mariona Masferrer, escriptora, que coordinarà d’ara endavant el nostre Grup de Lectura. Li desitgem que tingui una bona feina i que es trobi ben a gust entre tots nosaltres.

I ara el resum dels propers 15 dies:

Dilluns 14 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 15 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 16 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dijous 17 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dimarts 22 CONFERÈNCIAL 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 23 SORTIDA CULTURAL S/ programa de la sortida
Dijous 24 SEMINARI 10.30 h. presencial

I pel que fa a la propera setmana, cal recordar:

1 – CURS FORMACIÓ EN TIC: VOLS ORDENAR BÉ EL TEU ORDINADOR? (2ª part)
SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Gdansk.
Dies 14 i 16, a les 9.30 h., a la Seu de l’Aula. Cal inscripció prèvia.

Aquesta sessió eé continuïtat de la 1ª part del curs amb una sessió sobre la mateixa matèria que serà la forma de completar la instrucció i la feina dels assistents.

2 – CONFERÈNCIA: DONA I TECNOLOGIA.
DRA. KARINA GIBERT, Dra. en Informàtica, Professora i fundadora del Centre de Recerca “Intelligent Data Science and Artificial Intelligence” (UPC).
Dimarts 15, a les 17.30 h., presencial a la Sala de LA UNIÓ, i en línia plataforma ZOOM.

És una gran oportunitat rebre a la Doctora Karina Gibert, que entre les seves brillants activitats és la més destacada especialista en Intel·ligència Artificial i big data del nostre país. Recollim una de les seves frases que ja es una bona definició: “que les dones no facin carreres tecnològiques, no és una tria lliure”. L´esperem amb molt d’interès.

3 – SEMINARI: L’ÍNDIA CONTEMPORÀNIA. SR. ENRIC DONATE. Viatger traductor i creador de continguts.
Dijous 17 i 24, a les 10.30 h., presencial a la CASA AYMAT. Cal inscripció prèvia per aforament disponible que s’ha ampliat.

En ple equador del Seminari, que s’està desenvolupant amb plena satisfacció de tots els assistents.

4 – SEMINARI HISTÒRIA DE LA MÚSICA, DIRIGIT per XAVIER CHAVARRIA (AVÍS D’AJORNAMENT)

Teníem previst aquest Seminari (5 sessions), pel proper mes de març. Les característiques tècniques dels continguts musicals i les possibilitats de que disposa la Casa Aymat, ens han decidit a canviar les dates per poder impartir-lo amb les adequades condicions en la nova Sala de l’ANC que estarà disponible en les noves dates. (Maig, 3, 10, 17, 24 i 31). En general a tots els socis i molt especialment a tots els nombrosos inscrits, us mantindrem informats dels detalls.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la web: www.aulasantcugat.cat a Facebook e Instagram