Benvolguts membres de L’Aula:

 

La cridanera velocitat amb que arribem, sense adonar-nos, a les darreres activitats del trimestre i per tant de l’any, va bé per recordar tothom com passa el temps.

 

 

Conferència: La Sra. Conxa Martinez, Llicenciada en Belles Arts i Voluntària de l’Aula, ha reivindicat amb total convicció el valor artístic de dues pintores (M. Mallo i R. Varo), com exemple de moltes altres autores que han estat injustament relegades en el coneixement i difusió de la seva obra.

 

Tertúlia: Hem tingut l’honor de rebre a Mossèn Emili Marlés, Rector de la Parròquia de St. Pere Octavià. Ens ha parlat abastament de la història de relacions entre Ciència i Religió. Molt interessant.

 

Grup de Lectura: Han completat la seva sessió de treball sobre el llibre «La Trena».

 

Temes destacats a recordar:

 

1 – CONFERÈNCIA:

EL FALCÓ HA VOLAT.

SRA. MAITE RADA, Llicenciada en Història Antiga i Arqueologia. Egiptòloga,

Dimarts 19, a les 17.30 h., al TRADE CENTER. Presencial i en línia per plataforma ZOOM. També accés a gravació conferència.

 

La Sra. Maite Rada gran especialista en Egiptologia, ens parlarà de la simbologia egípcia i de la importància d’aquest símbol dels deus d’aquella civilització. És una època de la història que sempre ens presenta coses noves i si més no, poc conegudes. Molt interessant!!!

 

2 – CANVI DE TRIMESTRE: NOVA PROGRAMACIÓ

 

Com diem, el proper dimarts 19 és la darrera activitat d’aquest any i per tant ja ens remetem al proper inici del 2n. Trimestre del curs, que es farà amb la conferència del dia 9 de gener, a càrrec del popular periodista i divulgador musical, Sr. Marcel Gorgori. Com sempre us mantindrem informats.

 

Pel que fa a la programació del 2n. trimestre (gener-març), està ja enviada i l’estareu rebent per correu ordinari els propers dies. Com sempre també la podeu trobar a la web de l’Aula.

 

Pel que fa a l’oficina de l’Aula, romandrà tancada la setmana de NADAL,  i és previst que torni a obrir i donar servei a partir del 2 de gener.

 

 

3 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,

Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),

O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).