Benvolguts membres de l’Aula:

En els darrers dies heu rebut per e-mail i també per correu ordinari la programació del 1r. trimestre, que desitgem trobeu interessant, completa i amb la varietat que sempre volem que inspiri el conjunt del nostre programa.

En les diverses activitats programades, volem posar la mirada i recomanacions en:

1 – VISITES I VIATGES CULTURALS

País Basc. Amb prou dificultats que hem superat, ja teniu la informació i detalls del viatge. Recordeu que la proximitat de les dates fa necessari tancar les reserves quan abans millor. Com sempre l’oficina de l’Aula us atendrà per resoldre qualsevol dubte. Les inscripcions es faran a partir del dilluns 18.

Resta de visites culturals. Com ja s’ha informat, a partir de dilluns 18 també es podran fer les inscripcions i reserves per a la resta de sortides: Vallbona de les Monges, Barcelona (indrets per entendre millor el pistolerisme), Subirats / Penedès.

2 – GRUP DE LECTURA I TALLER D’ESCRIPTURA

L’Aula sempre ha tingut present els avantatges de la lectura per a tots nosaltres. Animem a fer-ho com eina de millora per a tots i per això tenim un fantàstic grup de lectura, amb un grup de socis que hi treballen i troben estímuls per encomanar-se la continuïtat. Bé doncs, ara volem fer una passa més, i amb els suggeriments d’un grup de socis interessats en l’escriptura, per organitzar-ho i tenir l’oportunitat d’aprendre tots a gaudir de la tècnica i del plaer d’escriure.

Ho hem preparat i per atendre a tots els que hi siguin interessats, tenim el suport de LA SALVATGE Llibres, que ens acollirà per aquesta presentació (c/. Villà 10), on trobareu tots els aclariments i detalls que calguin. Adjunt enviem el cartell informatiu, per convidar a tots els interessats al Grup de Lectura i/o Taller d’Escriptura, a compartir una estona parlant del tema que tant ens agrada i en un entorn de llibres.

Recordeu que l’aforament és limitat i que cal inscriure’s a l’Aula.

Ben cordialment,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat