L’AULA INFORMA

Benvolguts membres de l’Aula:

Ja hem completat el 1r. Trimestre del Curs 2022-2023, amb les activitats del Grup de Lectura, la Tertúlia sobre la Casa Aymat i la conferència sobre biodiversitat que vam poder escoltar ahir. Per desgràcia vam sentir conclusions clares però gens positives, de com va el nostre món pel que fa a la protecció de les espècies.

Per tant farem un petit recordatori dels punts que hem de tenir presents per aquests dies:

1 – VIATGE DE PRIMAVERA: ALBACETE (La Suïssa Manxega)

[Dies 22 a 25 de març. Tenim algunes places disponibles que en els propers dies es formalitzaran per les reserves definitives. Els interessats heu de reservar a l’Oficina de l’Aula.

2 – PROGRAMACIÓ 2n TRIMESTRE

La propera setmana podreu disposar de la informació. Com sempre us enviarem el programa-tríptic per correu ordinari, e-mail i també el podeu consultar a la web de l’Aula.

EL MÉS IMPORTANT QUE CAL RECORDAR: comencem de nou les activitats el 10 de gener a les 17.30 h. al Trade Center amb una conferenciant d’excepció: Sor Lucia Caram.

3 – PROMOCIÓ: REGALA AULA

Avui dia 16, trobareu al TOT una pàgina (n.51) on anunciem una especial forma de regal per aquests Nadals: la inscripció com a soci de l’Aula per la resta del curs amb una quota reduïda de 50 €.

També ho podeu aprofitar per algun amic o familiar que estigui interessat en incorporar-se com a soci de l’Aula.

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat