Recordem les activitats de la present setmana:

Conferència: Destacada i ben documentada sessió amb el Dr. Xavier Roqué, que posant en ordre i en relació tots els avenços teòrics i pràctics assolits en el segle XIX, va situar els invents dels Sr. N. Tesla, que realment van permetre que el món fes un extraordinari salt tecnològic.

Seminari. Tercera sessió del programa dissenyat pel Sr. Francesc Bailón, que va centrar en un país extraordinari: Mongòlia.

Tertúlia. Admiració i respecte absolut per una coral (La Lira), de gran nivell en la seva especialitat, i que com entitat ha complert 141 anys, (la més antiga de Sant Cugat). L’hem conegut millor i compartit les seves inquietuds i reptes. Admirable!!!

I per la propera setmana cal que tingueu present:

1 – CONFERÈNCIA:

COM FER SOSTENIBLES LES NOVES  INCORPORACIONS DE FÀRMACS EN EL SISTEMA DE SALUT.

DR. ANTONI GILABERT. Doctor en Farmàcia. Director d’innovació i partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Dijous 22, a les 17.30 h., a l’aula de Casa de Cultura. Seguiment: Presencial, en línia plataforma ZOOM i accés a gravació en diferit.

Com usuaris del Sistema Públic de Salut tenim clara la funció assistencial que rebem, però potser és menys conegut el procés que hi ha darrere dels medicaments que ens són receptats, quins són a l’abast? Quins no ho són? I tantes altres dubtes que de vegades tenim. La presència del Sr. Antoni Gilabert i la seva visió i responsabilitat, són una gran oportunitat de conèixer i entendre aquesta part menys coneguda però que ens afecta de ple.

2 – SORTIDA CULTURAL:

TARRAGONÈS I BAIX PENEDES. (Altafulla i Vendrell). 

Dimecres 21, a les 9 h., a la Rotonda Mercadona i Hotel St. Cugat.

 

Un nombrós grup de viatgers tindran una estupenda jornada, amb visites a la Vil·la Romana dels Munts i també al Museu Pau Casals. Els desitgem una bona jornada i que gaudeixin del programa previst. Un encert de programació.

3 – SEMINARI:

MÉS ENLLÀ DE L’HORITZÓ. CAP A TERRES LLUNYANES I INDÒMITES.

SR. FRANCESC BAILÓN. Llicenciat en Geografia i Història. Antropòleg.

Dijous 22, a les 10.30 h., a l’Arxiu Nacional de Catalunya. (4ª jornada i cloenda).

Si en les 3 jornades anteriors hem recorregut països amb entorns  meravellosos i irrepetibles, en aquesta jornada es tractarà sobre Madagascar, de la que es considera que conté un dels les més extraordinàries conjunts de vida salvatge. Extraordinària sessió com  cloenda.

4 – TALLER D’ESCRIPTURA.

SRA. MARIONA MASFERRER. Dinamitzadora Cultural. Escriptora.

Seguim amb els programa del taller i els progressos del grup que hi participa.

5 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA