Benvolguts membres de l’Aula:

Entre les diferents tasques que l’Aula segueix realitzant i que són visibles en els successius programes d’activitats, volem donar també notícia de la bona feina que els diferents representants de l’Aula duen a terme en els organismes on hi som presents. Cal dir que, en aquests primers mesos de l’any, s’ha concentrat una important activitat que aquests companys han seguit amb tota la dedicació i compromís. Com sabeu, som presents a:

Consell de Cultura
Taula de la Gent Gran i futur Consell de la Gent Gran (en procés de constitució)
Assemblea d’AFOPA. Universitat Autònoma

Agraïm la feina i dedicació que hi posen, perquè, com ja hem dit altres vegades, ens permet portar veus i opinions que van en favor de tots nosaltres.

Pel que fa a les activitats, volem ressaltar que avui divendres 16, es farà per part del Grup de Lectura, una sessió extraordinària i presencial, a la Sala de Conferències del Museu Cal Gerrer, que esperem sigui la primera del retorn progressiu de les activitats presencials, si aconseguim dominar la situació sanitària.

I dit això, anem a fer un petit resum de les activitats previstes pels propers 15 dies:

Dimecres 21 VISITA CULTURAL 11:00 h. en línia
Dijous 22 CONFERÈNCIA 17:30 h. en línia
Dimarts 27 CONFERÈNCIA 17:30 h. en línia

Pel que fa a les activitats de la propera setmana:

1 – VISITA CULTURAL: MONTSERRAT
Dimecres 21, a les 11:00 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Tots, en diferents moments i circumstàncies, hem visitat Montserrat (com a turistes, com a fidels, com a guies acompanyant familiars o amics, etc.), i també amb diferents mitjans de transport i d’accés, però ara tenim una oportunitat de fer-ho de manera molt diferent, amb una guia especial i també veient i coneixent racons, detalls i informacions, que normalment no són a l’abast de tothom. Visitar Montserrat des de casa, serà una experiència que també cal fer i afegir-la als nostres records de la Moreneta.

Recordeu que cal inscripció prèvia a l’Aula.

2 – CONFERÈNCIA: EL SENYOR DE SIPÀN: EL TUTANKHAMON D´AMÈRICA.
Dra. ARIADNA BAULENAS. Doctora en Història d’Art. Directora de l’Institut de Cultures Americanes Antigues.
Dijous 22, a les 17:30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Tenim ara, una oportunitat extraordinària d’entrar en un personatge i civilització, que han estat en certa forma, «tapats» per la fama i impacte turístic de les restes del Machu Picchu en el mateix Perú, tot i que amb molts segles de diferència, entre uns i altres.

El senyor de SIPÀN, representa una cultura molt més antiga que es situa al segle III i que, el títol de la conferència ja ens porta a la referència de Tutankhamon, com a visió del que va significar la trobada de la seva tomba, pel coneixement d’aquella cultura.

La guia de la Doctora Baulenas, que ja ha estat amb nosaltres (recordem encara la seva magnifica conferència sobre el Machu Picchu), és una garantia del nivell de qualitat que tindrà la seva exposició. Imprescindible!!!

3 – AJUDEM A FER CRÉIXER L’AULA

Us informàvem la darrera setmana d’aquesta nova iniciativa perquè més persones s’apropin a conèixer l’Aula. Trobareu a la revista TOT Sant Cugat, d’aquesta setmana, una inserció publicitària que ofereix al públic aquesta possibilitat. Volem remarcar que sense l’ajut del TOT, no ho podríem fer. Moltes gràcies pel seu suport!!!

Atentament

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat